Brug for vejledning?

Når du ønsker vejledning, kan det godt være en jungle at finde hoved og hale i, hvem der er de rette for dig at tale med. Her på siden hjælper vi dig godt på vej.

Brug for vejledning?

Når du ønsker vejledning, kan det godt være en jungle at finde hoved og hale i, hvem der er de rette for dig at tale med. Her på siden hjælper vi dig godt på vej.

Hvad har du brug for at tale om?

 • Studie, trivsel og mistrivsel, motivation, studieteknik m.m.

  Studie- og trivselsvejledning kan hjælpe og vejlede inden for en lang række ting, heriblandt trivsel, studierelaterede problemstillinger, studieteknik, motivation, studietvivl, regler om orlov, barsel, sygemelding og studieophør.

  Studie- og trivselsvejledning

 • Studiets indhold, individuel studieplan m.m.

  Hver uddannelse på AAU har deres egen studenterstudievejleder. Det er studerende, som kan vejlede inden for studiemiljø og studiets faglige indhold, heriblandt studieordning, praktik, udlandsophold, eksamensregler m.m.

  Vejledning på studiet

 • Job, kompetencer, valg og karriereveje

  AAU Karriere kan hjælpe, hvis du har brug for sparring og vejledning i forhold til dine karriereveje, dine kompetencer og dine jobmuligheder efter endt uddannelse. AAU Karriere kan bl.a. også hjælpe med, hvilken a-kasse der er den rette for dig.

  Karrierevejledning

 • Optagelse, studievalg, merit, adgangskrav, ansøgning m.m.

  Optagelsesvejlederne på AAU kan vejlede og hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til adgangskrav, kvoter, supplering og merit.

  Optagelsesvejledning

 • Socialpædagogisk støtte

  Hvis du har en funktionsnedsættelse i form af et fysisk handicap, en psykisk eller neurologisk lidelse eller er ordblind, har du mulighed for at søge om hjælpemidler eller en støtteperson. Det kan SPS-kontoret hjælpe dig med.

  Socialpædagogisk vejledning

 • SU

  Hvis du har spørgsmål i forhold til SU, så er SU-kontoret klar til at hjælpe dig. De kan vejlede om SU i forbindelse med fx sygdom, studieinaktivitet og barsel.

  SU-vejledning

 • Semester eller praktik i udlandet, stipendier, legater og SU

  Internationalt kontor kan hjælpe dig, hvis du har spørgsmål vedrørende studieophold eller praktik i udlandet og stipendier, legater og SU i den forbindelse.

  Internationalt vejledning

 • Eksistentielle problemstillinger, sorg, ensomhed m.m.

  Studenterpræsterne tilbyder hjælp til personlige, sociale, studiemæssige eller eksistentielle problemstillinger - fra sorg, ensomhed, selvværd eller identitetskrise, til studieforhold, udbrændthed eller studietvivl.

  Studenterpræsterne

 • Forretningsudvikling og iværksætteri

  Studenterentreprenørskab kan hjælpe, hvis du har brug for sparring og vejledning i forhold til at arbejde med entreprenørskab og erhverve dig entreprenante kompetencer sideløbende med studierne.

  Studenterentreprenørskab

 • Tilbud og muligheder for grønlandske studerende

  Som grønlandsk studerende kan du få støtte og uddannelsesvejledning hos Det Grønlandske Hus. Hvis du er grønlandsk studerende har du mulighed for at modtage nogle særydelser, heriblandt økonomiske, og dem kan du høre mere om hos Det Grønlandske Hus.

  Det Grønlandske Hus