Kontakt Studie- og trivselsvejledning

Vil du tale med en studievejleder?

Du kan tale med en studie- og trivselsvejleder på Aalborg Universitet, hvad enten du er tættest på campus i Aalborg, Esbjerg eller København. Du kan både fange os på telefon, mail eller booke en samtale.
Vi behandler alle oplysninger med fortrolighed. Alle studie- og trivselsvejledere har tavshedspligt, og du kan altid henvende dig anonymt.

Aalborg

E-mail:

studievejledning@aau.dk


Telefon:

99 40 94 40
Vores telefon er åben mandag og tirsdag samt torsdag og fredag kl. 12:00 til 14:00 (dog lukket på helligdage).

book et møde:

Vi kan besvare langt de fleste spørgsmål telefonisk, men du har også mulighed for at booke et møde med en af vores vejledere (fysisk eller digitalt). Vær opmærksom på, at det i perioder kan være nødvendigt at booke lidt tid i forvejen. Hvis vi ikke har tider, der passer dig, er du naturligvis altid velkommen til at få vejledning uden aftale på telefonen i vores åbningstid, som du kan se ovenfor. 

book samtale i aalborg

SPØRGSMÅL OM STUDIESTART?

Du kan sikkert finde svar på www.studiestart.aau.dk

Esbjerg

Niels Bohrs Vej 8
6700 Esbjerg

Email:

studievejledning@esbjerg.aau.dk

Telefon:

9940 7669

Træffes på mail og telefon alle hverdage i tidsrummet 9-13.

Hvis dit opkald ikke besvares, kan du sende en mail med dit telefonnummer. Så vil du blive kontaktet hurtigst muligt.

Hvis du ønsker en personlig samtale med studie- og trivselsvejledningen, kan du booke et møde ved at skrive eller ringe. Skriv gerne hvilke dage og tidspunkter, det kan passe dig. Mødet kan også afholdes online i MS Teams eller ZOOM.

Studie- og trivselsvejledningen i Esbjerg holder sommerlukket i ugerne 27, 28 og 29. Her henvises til studie- og trivselsvejledningen i Aalborg.

København

Frederikskaj 12, st.
2450 København SV

Lokale 0.62 (ved siden af den lille kantine)

e-mail:

studievejledning@cph.aau.dk

Telefon:

99 40 24 50
Telefonen er åben mandag og onsdag fra kl.10.00-11.00.
 

PERSONLIGT MØDE:

Vi kan besvare de fleste spørgsmål telefonisk, men du har også mulighed for at komme ind og få et personligt møde med en af vores vejledere. Klik linket for at booke en samtale, enten ved fremmøde på campus eller online.


Du er også altid velkommen til at ringe os op uden aftale i vores åbningstid, som du kan se ovenfor eller skrive til studievejledning@cph.aau.dk

Book samtale i København