Spring til indhold
ForsideValg undervejs og jobOphold i udlandetStudieophold i udlandet

Krav til et Erasmus+ studieophold

Skal du på studieophold inden for EU/EØS er hovedparten af AAUs samarbejdsaftaler Erasmus+ aftaler. Det betyder, at der er en række særlige betingelser du skal opfylde for at få et legat. Vi har samlet dem her - let og overskueligt.

Supplerende krav til et Erasmus+ studieophold (EU/EØS ophold)

Denne side indeholder alt, hvad der er vigtigt og særligt for et Erasmus+ studieophold, men da et sådant på mange måder ligner alle andre studieophold hos et partneruniversitet, er det vigtigt, at du starter med at læse: 

Studieophold inden for samarbejdsaftale

Læs om de særlige betingelser for et Erasmus+ studieophold (EU/EØS)

Få en snak med en vejleder fra Internationalt Kontor

Alle AAU studerende kan få vejledning om udlandsophold under studiet. Du er måske i tvivl om, hvad der giver mening i forhold til dine studier, hvornår du kan rejse ud og hvordan du skal gribe det an? 

Måske er du også i tvivl, om det er noget for lige præcis dig? 

Book en vejledningssamtale ved at ringe eller sende en mail outgoing-student@adm.aau.dk - husk at angive hvad du ønsker vejledning om samt hvis muligt, om du ønsker ophold indenfor eller udenfor Europa.

Kontakt Internationalt Kontor

Hvis du ønsker en vejledningssamtale skal du booke den på forhånd via mail til rette medarbejder. Angiv om du foretrækker et fysisk møde, telefonisk vejledning eller vejledning via teams.

Find e-mail adresse og telefonnummer her