Spring til indhold
ForsideValg undervejs og jobOphold i udlandetProjektorienteret ophold i udlandet

Krav til Erasmus+ projektorienterede forløb

Alle projektorienterede forløb inden for EU/EØS er Erasmus+ ophold. Det betyder at du automatisk søger et legat når du ansøger om et projektorienteret forløb. Der er dog en række særlige betingelser du skal opfylde for at få Erasmus+ legat. Vi har samlet dem her - let og overskueligt.

Supplerende krav til et Erasmus+ projektorienteret forløb

Denne side indeholder alt, hvad der er særligt for et Erasmus+ projektorienteret ophold, men da et sådant på mange måder ligner alle andre projektorienterede ophold, er det vigtigt, at du starter med at læse: 

Projektorienteret forløb i udlandet

Sådan søger du Erasmus projekt-orienteret ophold

Læs om de særlige betingelser for et Erasmus+ projektorienteret forløb (EU/EØS)

Få en snak med en vejleder fra Internationalt Kontor

Alle AAU studerende kan få vejledning om udlandsophold under studiet. Du er måske i tvivl om, hvad der giver mening i forhold til dine studier, hvornår du kan rejse ud og hvordan du skal gribe det an? 

Måske er du også i tvivl, om det er noget for lige præcis dig? 

Book en vejledningssamtale ved at ringe eller sende en mail outgoing-student@adm.aau.dk - husk at angive hvad du ønsker vejledning om samt hvis muligt, om du ønsker ophold indenfor eller udenfor Europa.

Kontakt Internationalt Kontor

Hvis du ønsker en vejledningssamtale skal du booke den på forhånd via mail til rette medarbejder. Angiv om du foretrækker et fysisk møde, telefonisk vejledning eller vejledning via teams.

Find e-mail adresse og telefonnummer her