Spring til indhold

Bliv buddy

Vi vil gøre alt vi kan for at hjælpe vores nye internationale studerende med at få et godt ophold på AAU og i DK. Derfor tilbydes de blandt andet en buddy. Som buddy kan du være med til at give dine nye internationale medstuderende et godt ophold.

Læs mere om buddyprogrammet

Er du interesseret i at blive buddy for nogle nye internationale studerende, skal du tilmelde dig via formularen nedenfor.

Buddy-koordinatorerne kontakter dig via email 1 - 2 måneder før studiestart og giver dig besked om, hvem du skal være buddy for. Da der er løbende optag, er det muligt, at du vil kunne få tildelt en ekstra studerende efter første tildeling.

Forventninger til dig som buddy

Som buddy, er med til at gøre en afgørende forskel for, at en ny international studerende falder godt til i Danmark og på AAU. 

Det er derfor vigtigt, at du har lyst og tid til opgaven, særligt omkring samt i de første måneder efter studiestarten.

Ved du, at du skal ud at rejse den første tid efter studiestarten er det måske først næste semester du skal melde dig som buddy. 

Husk, at orientere dig i forventningerne til dig som buddy inden du tilmelder dig. 

Og at lære andre sprog og kulturer at kende, det er noget, der aldrig kommer dårligt tilbage senere i livet og er også en væsentlig del af diskussionen om værdien - apropos guld på gaden.

Uddannelses- og forskningsminister Christina Egelunds tale til IDAs konference "Smider vi guld på gaden?" om internationale dimittender d. 10. januar 2023

Udfyld tilmeldingsformular

Kontakt buddy-koordinatorerne

Få mere information om buddy-ordningen:

E-mail: buddy@adm.aau.dk (Aalborg)

København og Esbjerg

For nuværende er programmet ikke aktivt i Esbjerg eller København. Er du interesseret i at hjælpe dine internationale medstuderende i København eller Esbjerg bedes du kontakte:

København: CPH Tutor tutor@cph.aau.dk

Esbjerg: Heidi Valdkilde Abrahamsen, hvj@staff.aau.dk 

Find os på sociale medier

Facebook: BuddyAAU.

Instagram: buddynetwork_aau