Studenterorganisationer

Studenterorganisationer på AAU

For nogle er det lyden af knitrende film på den gode gamle biografmanér, der trækker. For andre er det deltagelse i det studenterpolitiske arbejde og for en rigtig stor del, er det frivilligt arbejde i AAU's caféer. Om du vil være blandt de aktive studerende er helt op dig selv, og det samme er gældende for din eventuelle arbejdsindsats, der kan være alt fra beskeden til passioneret. Fælles for alle AAU's studenterorganisationer er, at de altid er glade for folk, der tager initiativ.
Aalborg Universitet opfordrer dig som studerende til at engagere dig i at skabe et godt studiemiljø. En af måderne er at blive medlem af en studenterforening sammen med andre studerende.
 
Nedenfor kan se du en alfabetisk liste over de studenterorganisationer, som kunne være interessante for dig.
Aalborg Universitet beder alle studenterforeninger om at lade sig registrere én gang om året. Dermed har universitetets studerende den bedste mulighed for at få et overblik over, hvilke studenterorganisationer, der findes og hvad de arbejder med. Universitetet har også mulighed for at samarbejde med studerende ved at invitere til møder eller informere om særlige vigtige tiltag, som er af relevans for studenterorganisationerne. Endelig er det en forudsætning for at kunne låne lokaler og afholde aktiviteter på universitetet er, at man som studenterforening lader sig registrere. Registreringen skal foretages, før man ansøger om at låne lokaler på universitetet.

Hvert år i januar revideres listen, og universitetet beder studenterforeninger om at registrere sig på ny. Dette sker for at sikre, at forældede kontaktdata automatisk bliver slettet fra listen. Ændres foreningens kontaktdata i løbet af året, kan man benytte registreringsblanketten til rettelser.

 

Få din organisation på listen og bliv registreret 

 

Kontakt

Har du ændringer, spørgsmål eller forslag til siden omkring studerende.aau.dk, er du velkommen til at kontakte:

AAU Kommunikation
E-mail: liho@adm.aau.dk

Studenterorganisationer på AAU i 2021

 • +

  AAU Arktisk Medicinsk Studenterforening

  Foreningens formål er at udbrede oplysning om sundhedsvæsnet i Grønland og Arktis samt fremme samarbejde mellem disse og medicinstuderende på Aalborg Universitet, med henblik på sundhedsvidenskabelig forskning, læring, kultureludveksling og lignende.

  Formand og kontaktperson: Jacob Bjerg Christensen
  E-mail: jacobbjerg1996@gmail.com
  Tlf.: 30696244

  Arktisk Medicinsk Studenterforening Facebookside

 • +

  AAU CPH Lytteklub

  Foreningens formål er at samle mennesker på tværs af studier til at lytte til og diskutere musik.

  Formand/Kontaktperson: Atle Søeborg Nyhus
  E-mail: anyhus19@student.aau.dk
  Tlf: 50825252

  AAU CPH Lytteklub Facebook

 • +

  AAU Case Competition

  Formålet med foreningen er At give de studerende på AAU muligheden for at prøve kræfter med deres teoretiske viden på en real-life case, der er udarbejdet i samarbejde med en virksomhed, og herigennem bygge en bro mellem de talentfulde universitetsstuderende, Aalborg Universitet og erhvervslivet. 

  Formand og kontaktperson: Alexander Pedersen 
  E-mail: Alexander@aaucasecompetition.dk
  Tlf.: 20468860

  Aalborg Case Competitions hjemmeside

 • +

  AAU Racing

  Foreningens formål er, at vi er et hold studerende fra Aalborg Universitet, som udgør AAU Racing. Holdet består af studerende fra forskellige studieretninger, der sammen fremstiller performance køretøjer og konkurrerer i det såkaldte "Formula Students" mod andre hold fra universiteter fra hele verden.Tidligere har holdet været på blandt andet verdenskendte baner, som Silver Stone i England og Nürhburgring i Tyskland. Vi fremstiller selv bilen, der køres race i og har indtil videre fremstillet 8 biler, og vi er nu i gang med produktionen af den 9 bil. Derudover arbejdes der også på fremstillingen af en elektrisk bil. Designet at den elektriske bil er påbegyndt og produktionen forventes at starte næste år.

  Formand/Kontaktperson: Matias Kjerulf
  E-mail: mkjeru19@student.aau.dk
  Tlf: 20545714

  AAU Racing Facebook

 • +

  AMPED (AAU CPH)

  Studenterforeninger som hjælper med at forbedre det sociale studieliv på AAU CPH på tværs af studier og semestre. 
  AMPED repræsenterer studerende fra institutterne: Arkitektur, Medieteknologi, Planlægning, Elektroniske systemer og Datalogi.

  Student club that helps improve social life at AAU CPH across all studies and semesters. 

  Formand/Kontaktperson: Daniel Vitagliano
  E-mail: dvitag21@student.aau.dk
  Tlf: 42420454

  AMPED Facebook

 • +

  Aalborg Konservative Studerende / Frie Borgerlige Studerende

  Foreningen er en tværfaglig politisk studenterorganisation, som søger at samle de borgerlige studerende, samt udbrede de borgerlige holdninger på AAU, blandt andet gennem universitetsvalgene og andre arrangementer.

  Formand og kontaktperson: Christian Grann Johansen
  E-mail: konservative@adm.aau.dk / cgjo17@student.aau.dk
  Tlf.: 61667181

  Aalborg Konservative Studerende / Frie Borgerlige Studerende hjemmeside

 • +

  Aalborg Management Consulting Association (AMCA)

  Foreningens formål er at bygge bro mellem studerende og erhvervslivet med særlig fokus på konsulentbranchen og virksomheder med graduate programmer. Studerende kan deltage i arrangementer med virksomheder og udbygge deres viden om forskellige industrier og jobmuligheder; lære konkrete værktøjer brugt af virksomhederne i praksis; og netværke med såvel medstuderende samt potentielle arbejdsgivere. Foreningen henvender sig til alle studier på AAU, hvoraf størstedelen af deltagerne til førnævnte events går på en business-, IT- eller in ingeniør uddannelse.

  Formand/Kontaktperson: Celia Bach
  E-mail: ceb@amca.dk
  Tlf: 29371613

  Aalborg Management Consulting Associations hjemmeside
  Aalborg Management Consulting Associations Facebookside

 • +

  Alumneforeningen for Anvendt Filosofi

  Foreningens formål er at styrke uddannelsen på Anvendt Filosofi på Aalborg Universitet ved at: -Formidle kontakt mellem kandidatstuderende og alumner på Anvendt Filosofi på Aalborg Universitet. -Afholde faglige og sociale arrangementer til gavn for medlemmerne. -Fungere som et fagligt og socialt forum, som sigter på at fastholde medlemmernes tilknytning til Anvendt Filosofi på Aalborg Universitet også efter endt studietid. -Skabe ambassadører for Anvendt Filosofi på Aalborg Universitet -Skabe en dialog mellem studerende på Anvendt Filosofi på Aalborg Universitet og erhvervslivet. 

  Formand/Kontaktperson: Clara Wolf
  E-mail: clarawr3@gmail.com 
  Tlf: 24825075

  Alumneforeningen for Anvendt Filosofis Facebook side

   

 • +

  BAS (Byggeri & Anlægs studenterforening)

  BAS er en studenterforening for studerende på Byggeri & Anlæg, samt øvrige uddannelsesretninger inkluderet i instituttet BUILD for Byggeri, By og Miljø. Formålet med foreningen er at opbygge sammenhold og fællesskab på tværs af årgange og studieretninger på BUILD.

  Formand/Kontaktperson: Aksel Lai Thomasbjerg
  E-mail: athoma18@student.aau.dk
  Tlf: 23245767

  BAS Facebookgruppe 

 • +

  Coding Pirates Aalborg

  Coding Pirates Aalborg er en forening, der ønsker at fremme skaberlysten og interessen for it-kreativitet og programmering hos børn og unge i Aalborg området. Foreningens formål er således: a) At undervise børn og unge i programmering og teknikker. b) At inspirere børn og unge til kreativ udfoldelse på diverse tekniske platforme. c) At give børn og unge en basal forståelse af computere. d) At vejlede børn og unge I deres egne it-projekter.

  Formand/Kontaktperson: Casper Bartholomæussen
  E-mail: casperbart@gmail.com
  Tlf: 27243179

  Coding Pirates Aalborg hjemmeside 

 • +

  Create jam

  If you are interested games, this event is for you. "Create Jam" is a biannual game jam which takes place in the Create building. One weekend during each semester, people from different studies get together, form groups, and make games! Including board games. During the event, there's stuff like: a keynote talk given by people from the game dev industry, prizes for the best games, and free snacks and coffee. It doesn't matter if you are a veteran game dev or if you are new to making games. Come by, meet new people and learn some new things. Follow our Facebook page to get notified, or write us an email if you want to know more: createjam@create.aau.dk 

  Formand/Kontaktperson: Frederik Johan Dennig Becker
  E-mail: fbecke18@student.aau.dk
  Tlf: +45 23323413

  Create Jam Facebook

 • +

  Dansk Markedsføring Studerende - Aalborg

  Dansk Markedsføring Studerende (DMS) planlægger og faciliterer events for studerende i Aalborg med henblik på, at koble de studerendes teoretiske forståelse for kommunikation og marketing med den mere praksisorienterede i erhvervslivet. Vi arbejder på et dynamisk samarbejde mellem studerende og arbejdsgivere. 

  Formand og kontaktperson: Mathilde Neuvecelle
  E-mail: stud-aal@markedsforing.dk
  Tlf.: 24897623

  Dansk Markedsføring Studerende hjemmeside
  Dansk Markedsføring Studerende Facebook

   

 • +

  De Jurastuderendes Retshjælp (Aalborg)

  De Jurastuderendes Retshjælp (Aalborg) giver gratis mundtlig rådgivning til borgere angående juridiske problemstillinger.

  Formand og kontaktperson: Anna Ladekarl Christiansen 
  E-mail: Kontakt@aalborgretshjaelp.dk
  Tlf.: 60813551

  De Jurastuderendes Retshjælp (Aalborg) Facebookside

 • +

  De Studerendes Erhvervskontakt (DSE)

  Foreningens formål er at skabe en dialog, der gør det muligt for de studerende og erhvervslivet at holde sig orienteret om udviklingen indenfor hinandens områder. For de studerende er DSE's produkter en mulighed for at knytte kontakter i erhvervslivet. For virksomheder er der mulighed for at profilere virksomheden over for studerende for derved at tiltrække interesserede til projekter, praktik samt jobs.

  Formand og kontaktperson: Andreas Leon Jorsal
  E-mail: dseaalborg@studerende.dk
  Tlf.: 98156077

  De Studerendes Erhvervskontakt's hjemmeside

   

   

 • +

  Den Diskrete Forening

  Skabe et stærkt socialt miljø på tværs af årgang, retning og alder på Skjernvej 4A og Institut for Matematiske Fag.

  Formand og kontaktperson: Johan V. Dinesen
  E-mail: jdines16@student.aau.dk 
  Tlf.: 25269816

  Den Diskrete Forenings Facebook side

 • +

  Den Grønne Studenterbevægelse Aalborg

  DGSB's formål er at fremme den grønne dagsorden igennem oplysning og deltagelse.

  Formand og kontaktperson: Peter Bagger Kyed
  E-mail: peter.bagger.kyed@gmail.com
  Tlf.: 61665064

  Den Grønne Studenterbevægelse Aalborg's Facebook side

 • +

  Erhvervsøkonomisk Sammenslutning Aalborg (ESA)

  ESA arbejder på at skabe sociale og faglige arrangementer for de studerende på Erhvervsøkonomi, Economics and Business Administration og cand.merc.-specialiseringerne. Der skal være fokus på at skabe netværk på tværs af årgange såvel som på ens eget semester. Hermed at skabe grundlag for et fedt studiemiljø både ved at få fagligt input igennem spændende oplæg men også ved sociale aktiviteter.

  Formand og kontaktperson: Ida Hollænder Mortensen
  E-mail: esa-info@business.aau.dk
  Tlf.: 30252992

  ESA facebookside

 • +

  F-Klubben

  Foreningens formål er at opretholde det sociale liv på datalogisk institut.

  Formand og kontaktperson: Simon Mejlby Virenfeldt
  E-mail: info@fklub.dk
  Tlf.: 23983732

  F-klubbens hjemmeside
  F-klubbens f
  acebook

 • +

  FEM

  Foreningens har til formål at varetage interesser fra de studerende under studienævnet Mekanik og Fysik på Aalborg Universitet (AAU). Formålet er at forbedre de studerendes studieliv, samt skabe et fælles studie miljø.

  Formand og kontaktperson: Andreas Lehmann Enevoldsen
  E-mail: aenevo18@student.aau.dk

  FEM Facebookside

 • +

  Forening Naturpatruljen (FNP)

  Formålet med foreningen er at samle studerende med interesse for naturen og friluftslivet, samt at lave arrangementer med fokus på oplevelser i naturen.

  Formand og kontaktperson: Josefine Fly Larsen
  E-mail: jfla20@student.aau.dk
  Tlf.: 23981816

  FNP Facebook

 • +

  Foreningen for Danske Landinspektørstuderende (FoFoDaLa)

  Foreningens formål er at varetage de sociale og de faglige dele af landinspektørstudiet. Vi står for forskellige arrangementer i løbet af året. Vi har repræsentanter i studienævnet og DdL, og har på denne måde hele tiden fingeren på pulsen både hvad angår studiet og landinspektørbranchen som sådan. Medlemmerne udgør meget tæt på 100 % af de studerende, samt nogle forelæsere, tidligere studerende og firmaer.

  Formand og kontaktperson: Julie Kristiane Karstenskov Østergaard
  E-mail: Jkka16@student.aau.dk
  Tlf.: 26702782

  FoFoDaLa's Facebookgruppe og FoFoDaLa's hjemmeside

 • +

  Foreningen for Studerende på Interaktionsdesign (FixD)

  Foreningens formål er at varetage og planlægge faglige og sociale arrangementer for studerende på Interaktionsdesign på Aalborg Universitet. Igennem disse arrangementer skaber foreningen et samlingspunkt for studerende på uddannelsen.

  Formand og kontaktperson: Anna Maria Suárez-Bárcena Ørum
  E-mail: fixdaau@gmail.com
  Tlf.: 26651643

  Foreningen for studerende på Interaktionsdesigns facebookside

   

 • +

  Fovia

  FOVIA er en studenterforening for veje og trafik studerende på Aalborg Universitet, der arrangerer faglige møder og hyggeligt samvær. FOVIA’s formål er at skabe kontakt mellem erhvervslivet og de studerende samt de studerende imellem. 

  Formand og kontaktperson: Andreas Koldbro Mørch
  E-mail: amarch17@student.aau.dk 
  Tlf.: 24407412

  Fovia Facebookside

 • +

  Frit Forum

  Frit Forum er en organisation for studerende med et socialdemokratisk værdigrundlag. Formålet er at samle de studerende til debatter om nutidige samfundsforhold, samt at skabe sociale netværk mellem dem. Dette formål opfyldes gennem såvel sociale som faglige arrangementer i Frit Forum. Frit Forum Aalborg ønsker et forum for alle, således at diversitet og debat står i centrum.

  Formand og kontaktperson: Pierre Guldborg
  E-mail: aalborg@fritforum.dk
  Tlf.: 22276141

  Frit forum Facebookside

 • +

  Historisk Forening

  Foreningens formål er: Sikre og fremme den faglige og sociale udvikling på Historiestudiet på Aalborg Universitet for de dertil tilknyttet studerende. 

  Formand og kontaktperson: Magnus Kuhlmann
  E-mail: historiskforening@dps.aau.dk
  Tlf.: 30119264 

  Historisk forening Facebook

 • +

  IDA Event

  IDA Event er et team af frivillige, der laver faglige og sociale arrangementer for IDAs studiemedlemmer. IDA Events formål er at styrke fællesskabet og fagligheden på studieretningerne indenfor IT, Naturvidenskab og Ingeniørfagene på AAU. Formålet udleves gennem de mange arrangementer, IDA Event planlægger og afholder på hvert semester. Arrangementernes indhold varierer bredt lige fra sociale arrangementer til faglig undervisning og karriererådgivning. Har du interesse i at indgå i et fællesskab, hvor du får ansvar og mulighed for at bidrage til studiemiljøet på AAU, er du velkommen til at kontakte os.

  Kontaktperson: Nicolaj Thostrup
  E-mail: nicolajt@stud.ida.dk
  Tlf.: 26153486
  ​IDA Event Hjemmeside

 • +

  I-Life Aalborg

  I-Life er en studenterdreven NGO, hvis formål det er at introducere international studerende til dansk kultur. Det gør vi ved at arrangere ture rundt i Danmark til studentervenlige priser, gennem stjerneløb i Aalborg med det formål at lære byen at kende, gennem filmaftener hvor vi viser danske film med engelske undertekster, og lignende aktiviteter.

  Formand/Kontaktperson: Vibeke Kjellberg Christensen
  E-mail: ilifeaau@gmail.com
  Tlf: +45 42 43 30 34

  I-Life Aalborg facebookside

 • +

  IMCC (International Medical Cooperation Committee)

  IMCC Aalborg er en sundhedsfremmende lokalorganisation, hvor vi kan tilbyde aktiviteter indenfor undervisning og oplysning, udveksling og klinikophold samt udviklings- og hjælpearbejde. IMCC Aalborg har nu følgende aktiviteter: - Bamsehospitalet - Professional Exchange - Research Exchange - 3om1 - Sexekspressen - Førstehjælp for Folkeskoler - KostMo

  Formand og kontaktperson: Emely Shefa
  E-mail: emelyshefa@gmail.com
  Tlf.: 28447967

  IMCC hjemmeside
  IMCC Facebook

 • +

  IMCC SexEkspressen

  Foreningens formål er at undervise 7. 8. 9. og 10. klasser i seksuel undervisning. Udover dette har vi et stærkt socialt fællesskab og laver mange andre hyggelige arrangementer ud over at undervise.

  Formand og kontaktperson: Marie Elisabet Strøyberg
  E-mail: Aalborg@sexekspressen.dk
  Tlf.: 30567877

  IMCC SexEkspressen hjemmeside

 • +

  Jutlandia

  Foreningens formål er at være en klub med fokus på Cybersikkerhed, hvor der i fællesskab bliver afholdt konkurrencer, vidensdeling og networking. Vi forsøger at skabe et rum for alle interesserede indenfor cybersikkerhed.

  Formand/Kontaktperson: Thomas Gundgaard Mulvad
  E-mail: thomas@mulvad.info
  Tlf: +45 41108990

  Jutlandia's Hjemmeside

 • +

  KRIM-rådet - Fagrådet for Kriminologi

  Fagrådet for Kriminologi har til opgave gennem bl.a. sociale, uddannelses-og universitetspolitiske initiativer at varetage de fælles interesser for nuværende og kommende immatrikulerede studerende på Kriminologi ved Det Samfundsvidenskabelige Fakultet, samt at repræsentere de kriminologistuderendeover for Det Samfundsvidenskabelige Fakultet og udadtil.

  Formand og kontaktperson: Malthe Bundgaard Kolze / Kirsten Buhl Mathiasen
  E-mail: krimraadet.aau@gmail.com

  KRIM-rådets facebookside

 • +

  Kaffepletten / The Coffee Spot

  I København at servere kaffe, thé og kage, tit hjemmebagt, til studenterpriser, til studerende og ansatte i håb om at kunne skabe relationer på tværs af studier og stillinger. Der er masser af siddepladser samt mulighed for at spille brætspil eller gamle konsolspil med studiekammerater og kolleger.
   

  Formand/Kontaktperson: Lasse Embøl
  E-mail: kaffepletten.aaucph@gmail.com
  Tlf: +45 23606097

  Kaffepletten / The Coffee Spot Facebook-gruppe

 • +

  KarriereBD

  KarriereBD er en studenterorganisation, som gerne vil inviterer fagfolk og forelæsere ind til oplæg om deres karriere og arbejdsliv. Dette skal give os studerende inspiration til og indblik i, hvilke job muligheder vores uddannelse kan føre til, samt hvilke forskningsområder vores institut beskæftiger sig med. Organisationen har lige nu fokus på Bæredygtigt Design, og dermed også et klart fokus for de oplægsholdere vil ønsker at invitere, men det udelukker ikke studenrede fra andre studieretninger fra at deltage! KarriereBD er et initiativet hvor vi stræber efter at afholde min. 2 oplæg i løbet af er semester. I starten vil selfølgelig foregå online, men hvis der bliver muligt så fysisk på campus.

  Formand og kontaktperson: Augusta Bo Paludan & Sissel Iversen Aboagye
  E-mail: apalud19@student.aau.dk & saboag19@student.aau.dk
  Tlf.: 60 65 10 14

  KarriereBD Facebookside

 • +

  Kemishow Aalborg

  Formålet med foreningen er, at udbrede viden om naturvidenskab

  Formand og kontaktperson: Malene Heilskov Veje
  E-mail: kemishow@bio.aau.dk
  Tlf.: 99408383

  Kemi show Aalborg facebookside

 • +

  Langdigterne - Det nye festudvalg for dansk studerende

  Formålet med foreningen er at skabe et socialt fælleskab for dansk studerende på AAU.

  Formand og kontaktperson: Christian Juul Randers
  E-mail: chjuul@icloud.com
  Tlf.: 26167918

  Langdigternes facebookside

 • +

  M3 (Medalogi)

  M3 har været en stor del af Medialogi i mange år, hvori Medialogi-studerende indsender forskellige film, de har lavet i løbet af deres semester. Alle film bliver set til et award show sidst på semesteret, hvor et dommerpanel stemmer om forskellige vindere, og der er snacks og drikke til rådighed. Det er Medialogi-studerende, der planlægger og afholder vores award show, men studerende fra alle uddannelser er velkomne til både at sende film ind og deltage i award show'et. Det har længe været et event mange Medialoger har set frem til at være en del af, både ved at planlægge og filme, men også blot for at deltage og få en hyggelig aften med de andre studerende. Dog har corona resulteret i, at der ikke har været M3 siden 2019. Det synes vi virkelig er en skam, da det er en tradition, der har været en del af uddannelsen i cirka ti år. Derfor ville det være en kæmpe gave at kunne få et tilskud til at afholde årets M3 show, og gøre lidt ekstra ud af det for at få sat gang i traditionen igen. Samtidig ville det også være stort i forhold til at ryste flere årgange sammen, da tredje og femte semester har været ramt af nedlukningen, og derfor ikke har kunnet føre M3 videre. Det vil vi gerne lave om på!

  Formand og kontaktperson: Signe Marie Kromann Kristiansen
  E-mail: smkk19@student.aau.dk
  Tlf.: 28458761

  M3 facebookside

 • +

  PAU PhD Association of Aalborg University

  The association is concerned with organizing academic and social activities for PhD students.

  Formand og kontaktperson: Gerwin Evers
  E-mail: pau@aalborg.aau.dk
  Tlf.: 30396909

  PAU PhD Network of Aalborg University facebookside

 • +

  PEAS København - Planning and Enviromental Association of Students

  Foreningens formål er: a) Skabe et socialt godt og attraktivt studiemiljø. b) Udforme og afholde events for medlemmerne. c) Afholde fredagsbarer for medlemmerne. 

  Formand og kontaktperson: Freja Katrine Køllund
  E-mail:fkallu17@student.aau.dk

  PEAS København facebookside

 • +

  Polis

  Foreningens formål er at fremme det faglige og sociale studiemiljø på studieretninger ved Institut for Politik & Samfund.

  Formand og kontaktperson: Tommy Kloster Duch Eriksen
  E-mail: Polis@dps.aau.dk
  Tlf.: 51315704

  POLIS hjemmeside

 • +

  Psykologisk Minikonference

  Formålet med organisationen er at holde en årlig minikonference, som skal bygge bro mellem universitetes meget teoretiske univers og de utallige beskæftigelsesmuligheder, der venter psykologistuderende efter uddannelsen. Som en note, så er det forventeligt, at kontaktpersonen skiftes ud hvert år, eftersom hele gruppen konstitueres påny hvert år.

  Formand og kontaktperson: Simone Verding Gomes Hansen
  E-mail: psykkonf@gmail.com
  Tlf.: 28997247

  Psykologisk Minikonference facebookside

   

   

 • +

  SDS Aalborg

  Faglige og sociale arrangementer for medstuderende som afholdes med eventuel hjælp fra Aalborg Klubben, Danske Socialrådgivere eller SDS National

  Formand og kontaktperson: Rune Als
  E-mail: rals19@student.aau.dk
  Tlf.: 71838449

  SDS i Aalborg facebookside

 • +

  SKALA

  Foreningen er festudvalget på Create. Festerne holdes for at skabe et sammenhold for studerende på CREATE.
   

  Formand og kontaktperson: Charlotte Brix Jensen
  E-mail: cjens19@student.aau.dk
  Tlf.: 23714036

  SKALA facebookside

 • +

  Smuthullet

  Fredagsbar på AAU Esbjerg, sørger for at folk kan komme ned og få en noget at drikke og få en snak og mulighed for at møde nogle nye mennekser på tværs af studieretninger. 

  Formand og kontaktperson: Ditte Foged Jensen
  E-mail: dfje18@student.aau.dk
  Tlf.: 29662235

  Smuthullets facebookside

 • +

  SoFiA - Sociologisk Forening i Aalborg

  Bindeled mellem institutionen og de studerende. Vi står for arrangementer, informationer osv. som skaber sammenhold på Sociologistudiet.

  Formand og kontaktperson: Marie-louise Mille Vinether
  E-mail: mvinth19@student.aau.dk
  Tlf.: 26360531

  SoFiAs facebookside

 • +

  Student Political Organisation

  Organisationens formål er at fungere som en samlet stemme for de studerende på Aalborg Universitet København, og at sikre at de bliver hørt på områder som berører deres studier og deres studieliv.

  Formand og kontaktperson: Hjalte Drejer Jørgensen
  E-mail: hjarge19@student.aau.dk
  Tlf.: 42928090

  Student political Organisation Facebook

 • +

  Studenterforeningen for faglig fordybelse

  Foreningens formål er, at facilitere de studerendes muligheder for faglig fordybelse i deres daglige studier ved Aalborg Universitet.

  Formand og kontaktperson: Christian Obel og Simon Mæng 
  E-mail: cpinst15@student.aau.dk og Stjarn14@student.aau.dk 
  Tlf.: 60678714 og 61273709 

  Studenterforeningen for faglig fordybelse facebookside

 • +

  Studentersamfundet og grupper + udvalg

 • +

  Studerende for Kvalitet og Patientsikkerhed (SKOP)

  Studerende for Kvalitet og Patientsikkerhed (SKOP) er et tværfagligt netværk for studerende, der arbejder for et sundhedsvæsen, hvor patienten er i centrum. Med netværket ønsker vi at påvirke fremtidens sundhedspersonale, og bidrage til en kultur hvor der åbent og frit kan tales om utilsigtede hændelser og ikke mindst læres af dem. På den måde ønsker vi, at være med til at fremme patientsikkerheden i det danske sundhedsvæsen.

  Formand og kontaktperson: Emma Hertel
  E-mail: info@skopdk.dkehert17@student.aau.dk
  Tlf.:

  SKOP hjemmeside

 • +

  Synapse - Life Science Connect

  Synapse - Life Science Connect is a student-driven, non-profit organization in Denmark and Sweden that creates events, workshops, and networking opportunities for students and young professionals with an interest in pursuing careers in the life science environment. We are a thriving organization consisting of a group of dedicated volunteers based in Lund, Copenhagen and Aalborg that strive to bridge the gap between the university bioscience community and the life science industries. The Synapse mission is to bridge the gap between academia and the life science industry for a more fluent transition from student to professional.

  Formand og kontaktperson: Torben Eikhoff
  E-mail: tei@synapse-connect.org
  Tlf.: 42317521

  Synapse hjemmeside
   

 • +

  T3 - Table Top & Dice

  Foreningens formål er at samle folk på tværs af studieretninger. Vi vil skabe et frirum hvor man kan fordybe sig i at lave kunstneriske projekter med omdrejningspunkt i table top kultur.

  Formand og kontaktperson: Atle Nyhus
  E-mail: anyhus19@student.aau.dk
  Tlf.: 50825252

  T3 - Table Top & Dice Facebook
   

 • +

  Tekanden - Teknoantropologisk Café

  Formålet er at skabe fællesskab på tværs af årgangene på teknoantroplogi på campus i København. Foreningen står både for sociale og faglige aktiviteter, som skaber netværk blandt de studerende, undervisere og dimittender. Det vil både være workshops, oplæg fra firmaer, forskere, og brætspilsaftner, fredagscafé og filmaftner/festivaler. Det handler om at samle de studerne under et banner og styrke dem i deres færden som teknoantropologer. Det vigtige er at det er en forening for og af de studerende.

  Formand og kontaktperson: Annie Grim Balsen
  E-mail: abalse19@student.aau.dk
  Tlf.: 42228568

  Tekandens Facebookside

 • +

  Teknoantropologisk Forening

  Foreningens formål er at levere gennem faglige, sociale samt studenterpolitiske aktiviteter et bedre miljø/bidrag til de studerende og Ph.d. studerende på Aalborg Universitet.

  Formand og kontaktperson: Signe Kloppenborg
  E-mail: teknoantropologiskforening@gmail.com / sklopp18@student.aau.dk
  Tlf.: 42343108

  Teknoantropologisk forening facebookside

 • +

  The United Nations Youth Association of Denmark (UNYA DK)

  We are a youth-led (15-35 y.o.), non-profit organization that works to promote and raise awareness amongst youth about the United Nations, as well as UN-affiliated causes, values, and issues. We want to be a place where empathetic, passionate youth can show up, engage, and learn about the world. We want to enable anyone with ideas on how to improve the state of the world or support of the Global Goals to engage in one of our teams and/or working group to be given tools to impact their local community and be heard by a motivated and globally minded audience.

  Formand og kontaktperson: Mathilde Thibeault-Jacobsen
  E-mail: unya.aalborg@gmail.com

  UNYA Aalborg hjemmeside og facebookside

 • +

  UNGKOM Nord

  Unge Kommunikatører (UNGKOM) er en landsdækkende, frivillig forening for studerende og nyuddannede kommunikatører. Vi beskæftiger os med kommunikation på tværs af kommunikationsretninger. Vores formål er at bygge bro mellem studie- og erhvervsliv og styrke faglighed og viden for studerende og nyuddannede kommunikatører.

  Formand og kontaktperson: Maria Obel Linde
  E-mail: mariaobel@hotmail.com
  Tlf.: 50975977

  UNGKOM Nord hjemmeside

 • +

  Ungdommens naturvidenskabelige forening (UNF) Aalborg

  UNF ønsker at lære unge om det fascinerende ved videnskaberne. Vi vil øge interessen og nysgerrigheden for naturvidenskab. Dette mål ønsker UNF Aalborg at nå gennem afholdelse af arrangementer såsom: - Foredrag, der opfordrer til debat og samtidigt lærer unge om naturen og samfundet. Således ønsker vi at få unge til at engagere sig i samfundet. - Workshops, der lærer gymnasie- og folkeskoleelever om natur- og sundhedsvidenskabelige samt teknologiske fag og giver en praktisk erfaring med fagene. - Studieture, hvor deltagerne får mulighed for at se naturvidenskaben helt tæt på. Vi ønsker at opfordre deltagerne til selv at tage stilling til det de ser og således danne en opfattelse af formålet med naturvidenskab.

  Formand og kontaktperson: Claus Østergaard
  E-mail: coe@unf.dk
  Tlf.: 28436380

  UNF Aalborg hjemmeside

 • +

  UniSail

  Sejlads med foreningens træskib Betty, som har liggeplads i Østre Havn. Lige fra aftensejladser til togter af flere ugers varighed. Uddanelse til søs. Deltagelse i nationale og internationale regattaer, bl.a. Tall Ships' Races.

  Formand og kontaktperson: Bo Rosbjerg (formand) & Frederikke Tast (kontaktperson)
  E-mail: br@math.aau.dk (Bo) & ftast19@student.aau.dk (Frederikke)
  Tlf.: 23747670, 99408862 eller 98391270

  UniSails facebookside

 • +

  Økonomernes Forening Aalborg

  Formålet med foreningen er at skabe et socialt og faglig fællesskab for alle økonomistuderende.

  Formand og kontaktperson: Nikoline Sofie Noohra Roos
  E-mail: nroos17@student.aau.dk
  Tlf.: 26153726

  Økonomernes Forenings (Aalborg) facebookside
  Økonomernes Forenings (Aalborg) hjemmeside

Studentersamfundet ved AAU

Foreningens formål er at levere gennem faglige, sociale samt studenterpolitiske aktiviteter et bedre miljø/bidrag til de studerende og Ph.d. studerende på Aalborg Universitet.

Formand og kontaktperson: Christoffer Holgaard
E-mail: christoffer.holgaard@studentersamfundet.aau.dk
Tlf.: 20458016

Studentersamfundets hjemmeside
Studentersamfundets facebookside

 

 • +

  AAU LGBT+ (Queer club)

  At være et fristed for LGBT studerende hvor de kan mødes med andre der har lignende livserfaringer og arrangerer sociale arrengementer.

  Formand og kontaktperson: Alberte Hauerholt
  E-mail: aaulgbt@gmail.com 

  AAU LGBT+ (Queer club) til facebookside

   

 • +

  AAU Psykologi Revy

  Foreningens formål er at samle studerende om det fælles kreative projekt, revy, og samtidig muliggøre fællesskab på tværs af årgangene på psykologistudiet.

  Formand og kontaktperson: Markus Møller Grønfeldt
  E-mail: aalborgpsykologirevy@gmail.com
  Tlf.: 26212261

  Psykologernes Forårsrevy AAU facebookside

 • +

  AAULAN

  Foreningens formål er at samle studerende til et ikke-alkohol arrangement to gange årligt til et event med hygge, samvær og mest af alt gaming.

  Formand og kontaktperson: Bestyrelsen S-et
  E-mail: AAULAN@s-et.aau.dk

  AAULANs hjemmeside

 • +

  Aalbar

  Aalbaren er fredagsbaren, der hører til på Create – den store universitetsbygning beliggende i centrum. I Aalbaren serverer vi øl, sodavand, cider og andet til studievenlige priser og byder samtidig også på en flot udsigt over Limfjorden, som ligger lige ved siden af. Vi har selvfølgelig masser af brætspil og beerpong borde, som er helt gratis at anvende for alle vores gæster. Derudover har vi ofte sjove events i løbet af semestret, eksempelvis Beer Pong turnering, Kahoot quiz eller sjove temadage. Se også Aalbars facebook 

  Formand og kontaktperson: Nicklas Johannes Holk
  E-mail: aalbar@s-et.aau.dk
  Tlf.: 27829896

  Aalbar facebookside

 • +

  Aalborg Universitets Cykelklub (AAUC)

  En gruppe for os der læser på Aalborg Universitet, som nyder en god cykeltur med godt selsskab. Både til en god triller, men også når der ikke er meget luft tilbage i tanken. Dette er en klub for landevejscykling.

  Formand/Kontaktperson: Alex Arberg
  E-mail: aaucykelklub@gmail.com
  Tlf: 42726763

  Cykelklubben Facebook-gruppe

 • +

  Agenda

  Agenda er de studerendes blad på Aalborg Universitet. Af studerende - for studerende. Vi udkommer med et nyt blad otte gange om året, med relevant indhold for de studerende inden for emner som studenterpolitik, iværksætteri og fritidsaktiviteter. 
  Er du interesseret i at blive frivillig skribent eller fotograf for Agenda, er du velkommen til at kontakte redaktionen. Spørgsmål, kommentarer eller idéer til artikler er også meget velkomne.

  Formand og kontaktperson: Diana Korshøj
  E-mail: dianna.korshoej@agenda.aau.dk
  Tlf.: 50522394

  Agendas facebookside

 • +

  Bajers bar

  Bajers Bar er stedet hvor sundhedsvidenskabelige og teknologikyndige mødes hver fredag mellem 14-20, og lægger skalpellen og computeren fra sig, nyder en kold øl og en afslappet stemning i ualmindeligt godt selskab. Alle er selvfølgelig velkomne! Baren er at finde på Frederik Bajers Vej 7E, E2-104, og der er fri tilgang til to gratis bordfodboldborde, sofaarealer, kortspil og meget mere.

  Formand og kontaktperson: Alberte Brix Lyng
  E-mail: fredrikbajersbar@s-et.aau.dk
  Tlf.: 30289989

  Bajers bar facebookside

 • +

  Barbaren

  Barbaren er den store tværfaglige bar, som servicerer tusindvis af tørstende studerende i årets løb. Baren er et samlingspunkt for mange studerende fra hele byen på grund af de mange store arrangementer, men der er altid tid til at hygge og kræse for den enkelte kunde. Vi bor på 1. sal på Fibigerstræde 15 i den store kantine.

  Formand og kontaktperson: Niels Frederik Helbo
  E-mail: barbaren@s-et.aau.dk
  Tlf.: 51255564

  Barbaren facebookside

   

 • +

  Basisbaren

  BasisBaren er stedet, hvor de nye studerende mødes for at slå deres første spæde kolbøtter ud i universitetets festlige regi. Hyggeligt og intimt beliggende i kantinen på Strandvejen 12-14, giver den gode muligheder for at knytte bånd på tværs af studierne allerede fra starten.

  Formand og kontaktperson: Jens Jørgen Gade Kaaberbøl
  E-mail: basisbaren@s-et.aau.dk
  Tlf.: 30591677

  Basisbaren facebookside

 • +

  Board of European Students of Technology (BEST)

  BEST is an abbreviation for Board of European Students of Technology and is a non-profit, non-political student organisation that since 1989 have provided possibilities within communication, co-operation and exchange opportunities for students all over Europe.

  We are currently represented by 95 local groups spread across 32 different European countries

  The main scope of BEST is to help European students of technology to become more internationally minded, by reaching a better understanding of European cultures and developing capacities to work on an international basis. Therefore, we create opportunities for the students to meet and learn from one another through our academic and non-academic events and educational symposia.

  Our priority is to offer high quality services for students all over Europe. Thus, we manage to bring all the partners in the "student - company - university" triangle closer.

  Formand og kontaktperson: Marko Cepec
  E-mail:  best-board-aalborg@googlegroups.com

  BEST Facebook

 • +

  Cafeudvalget

  Caféudvalgets formål er på tværs af Studentersamfundets caféer at koordinere samarbejde, bidrage til vidensdeling samt planlægge og afholde arrangementer og på danne måde at bidrage til rammerne for de studerende ved Aalborg Universitet. Et samarbejde på tværs af caféerne komme de studerende til gode både direkte og indirekte. 

  Formand og kontaktperson: Emily Juul
  E-mail: cafeudvalget@s-et.aau.dk
  Tlf.: 24425016

  Cafeudvalgets hjemmeside
   

 • +

  Connect Intl.

  Socialt og akademisk samarbejde på tværs af LISE, SIS og SIV. Målet er at skabe et netværk på tværs af uddannelserne.

  Formand/Kontaktperson: Julie Lærke Bolding Andersen
  E-mail: connectintl@cgs.aau.dk
  Tlf. nr.: 60657083

  Connect Intl. Facebookside

 • +

  DE-klubben

  DE-klubbens formål er opretholdelse af det sociale studieliv, på tværs af årgange og studieretninger.

  Formand og kontaktperson: Peter Kjær Fisker
  E-mail: de-klubben@googlegroups.com
  Tlf.: 24601897

  DE-klubbens hjemmeside
  DE-klubbens facebookside

 • +

  EDB-drifts udvalget

  EDB-drifts udvalget har til formål at facilitere Studentersamfundets IT-løsninger herunder hjemmesider, webshop, medlemskartotek samt mailsystem.

  Formand og kontaktperson: Jonas Christensen
  E-mail: edbdrift@s-et.aau.dk 
  Tlf.: 61265770

  EDB-drifts udvalgets hjemmeside

   

 • +

  Elektronic Systems Students

  Vi er en lokal studieforening for de studerende på Elektroniske Systemer, ved navn Elektronic Systems Students. Uddannelserne der kan være medlemmer af vores studieforening er; Produkt- og Designpsykologi, Elektronik og IT, Internetteknologier og Computersystemer, Robotics, samt Matematik-Teknologi.
  Formålet med studieforeningen er først og fremmest at prøve at hjælpe til at forbedre studiemiljøet på ES, og få skabt et bånd imellem studerende både på tværs af årgange, men også på tværs af studierne. Herudover ønsker vi også at skabe et godt grundlag for de studerende, når de på et tidspunkt skal ud og søge praktikpladser under deres uddannelse, og arbejde efter endt uddannelse.
   

  Formand og kontaktperson: Kristian Kjær Larsen
  E-mail: ess@studentersamfundet.aau.dk
  Tlf.: 40589285

  ESS facebookside

 • +

  Erhvervsgruppen

  Velkommen til Aalborg universitet. Erhvervsgruppen kan byde på en række effektive markedsføringskanaler rettet mod de studerende på Aalborg Universitet. Markedsføring, dækkende over eksponering med ønske om salg, muligheden for at profilere jeres virksomhed overfor de mange universitetsstuderende med henblik på fremtidig rekrutering, for blot at nævne én af de mange muligheder.  Med en stigende efterspørgsel efter dygtige højtuddannede, er der ekstra rift om universitets dimittender, og her står virksomheder som de studerende kender stærkere, når en fremtidig arbejdsplads skal vælges. Målgruppen for vores brede palet af medier er yderst koncentreret og tæller samtlige universitetsstuderende i Nordjylland. Studerende på mellemlange og lange videregående udannelser, samt Ph.D. og videnskabeligt personale. Ydermere nås studerende ved Aalborg Universitets afdelinger i Esbjerg og København. Velkommen hos Erhvervsgruppen

  Formand og kontaktperson: Caroline Christensen
  E-mail: caroline.christensen@s-et.aau.dk
  Tlf.: 20838019

  Erhvervsgruppen hjemmeside

 • +

  Event udvalget

  Formålet med eventudvalget er at varetage arrangements opgaver, som ellers skulle ligge under Studentersamfundets bestyrelse.Dette kan være både planlægning og udførelse af arrangementer.

  Formand og kontaktperson: Nicoline K. V. Munk
  E-mail: eventudvalget@studentersamfundet.aau.dk
  Tlf.: 23822395

  Event udvalget hjemmeside

 • +

  FakSUND

  FakSUNDs formål er at forbedre studiemiljøet på SUND-Fakultetet både socialt og fagligt, samt at repræsentere de studerende på SUND-Fakultetet overfor Universitetet og samfundet.

  Formand og kontaktperson: Marie Strøyberg
  E-mail: Faksund@studentersamfundet.aau.dk
  Tlf.: 30567877

  FakSUND facebookside

  Frirummet (undergruppe til faksund)

  Formand og kontaktperson: Gustav Holck Normann
  E-mail: gustav.normann@studentersamfundet.aau.dk
  Tlf.: 60 70 93 05

 • +

  Festudvalget

  Kommunikationsudvalget er et udvalg under Studentersamfundet, der har til formål at brande og stå for den daglige kommunikation for Studentersamfundet. Dette udvalg står for Studentersamfundets sociale medier, PR og branding af events, klargøre Studentersamfundets generelle kommunikation og holdninger fra grupper, udvalg og Studenterforum samt at informerer frivillige og følgere om ændringer i generel retning.

  Formand og kontaktperson: Bestyrelsen S-et
  E-mail: Festudvalget@s-et.aau.dk

  Festudvalget hjemmeside

 • +

  Festum Ad Mortem

  Foreingens formål er at afholde sociale arrangementer og fester for de studerende på bacheloruddannelserne i medIS og medicin, for at fremme det sociale miljø på tværs af de to uddannelser, og de forskellige årgange. 

  Formand og kontaktperson: Lærke Nilsson
  E-mail: lnilss19@student.aau.dk
  Tlf.: 30630150

  Festum Ad Mortem facebookside

 • +

  Fiskerne

  Fiskerne er for de danskstuderende på AAU, som er interesserede i faglige aktiviteter udenfor undervisningen. Fiskerne vil byde på arrangementer til enhver smag, fra foredrag med forfattere til workshops i kreativ skrivning.

  Formand og kontaktperson: Bestyrelsen S-et
  E-mail: bestyrelsen@s-et.aau.dk

 • +

  Fællesrådet for Psykologi

  Fællesrådet for Psykologi er en gruppe af psykologistuderende ved Aalborg Universitet, der ønsker at give studerende en mulighed for at skabe et bedre studie for dem selv og deres medstuderende. Fællesrådet har tre hovedfokus:

  1. At skabe studenterbårne foreslag til indretningen af uddannelsen, der kan tages op i vores studienævn.
  2. At skabe et godt socialt miljø på psykologistudiet gennem arrangementer, der går på tværs af årgangene. 
  3. At danne grundlaget for en vidensdeling mellem årgangene for at forebygge diverse problemstillinger, der kan opstå i løbet af studietiden. 

  Formand og kontaktperson: Bolette Windfeld Thesbjerg
  E-mail: psykologi@studentersamfundet.aau.dk
  Tlf. nr.: 41687526

  Fælledesrådet for Psykologis facebookside

 • +

  GESA (Geografisk Studenterforening Aalborg)

  Foreningens formål er at samle de forskellige årgange på Geografi gennem faglige og sociale aktiviteter, samt at have et samlet talerør og en profil udadtil.

  Kasserer og kontaktperson: Oliver Johannes Mathiasen
  E-mail: omathi17@student.aau.dk
  Tlf.: 61720596

  Geografisk Studenterforening Aalborg Facebookside

 • +

  IGLO

  Formålet med foreningen er, at skabe et fællesskab af og for studerende i Aalborg, med tilknytning til studienævnet for Industri og Global Forretningsudvikling på Aalborg Universitet, i forventning om at opnå en tættere relation og et bedre sammenhold på tværs af uddannelsesretninger og årgange. Afholde arrangementer og aktiviteter som bidrager positivt til udvikling af det sociale såvel som faglige studiemiljø.

  Formand og kontaktperson: Ahunik Asatarjan
  E-mail: ahunik.asatarjan@studentersamfundet.aau.dk

  IGLO Facebook

 • +

  Idrætsrådet

  Idrætsrådets formål er at arbejde på at få skabt vidensdeling og en bedre hverdag for idrætsstuderende ved AAU. På vores facebookside vil der løbende blive informeret om Idrætsrådets aktiviteter.

  Formand og kontaktperson: Bestyrelsen S-et
  E-mail:bestyrelsen@s-et.aau.dk

  Idrætsrådets facebookside

 • +

  Kommunikationsudvalget

  Formålet med Festudvalget er at planlægge og udføre bl.a. Rusfest og andre festlige arrangementer på universitetet.
  Festudvalget består af frivillige studerende.

  Formand og kontaktperson: Mark B. Hein Sørensen
  E-mail: kommunikation@studentersamfundet.aau.dk
  Tlf.: 30925053

  Kommunikationsudvalget hjemmeside

   

 • +

  Kursusgruppen

  Kursusgruppen AAU er en gruppe frivillige psykologistuderende, der organiserer kurser med praktisk relevans for psykologistuderende på tværs af semestre.

  Formand og kontaktperson: Josephine white
  E-mail: kursusgruppenaau@gmail.com
  Tlf: 27205512

  Kursusgruppen facebookside

 • +

  Lyd & Lys

  Formålet med gruppen er at levere/udleje lyd & lys til festarrangementer. 

  Formand og kontaktperson: Hans Thoft Rasmussen
  E-mail: lydlys@s-et.aau.dk
  Tlf.: 52775880

  Lyd & Lys hjemmeside

 • +

  MedIS-Rådet

  MedIS-Rådet søger at repræsentere de studerende på Medicin med Industriel Specialisering (MedIS) for ledelsen på AAU og offentligheden for at kunne kvalitetssikre MedIS-uddannelsen. Vi arbejder også for at fremme og forbedre uddannelsens identitet gennem afholdelse af studierelevante arrangementer for de studerende.

  Formand og kontaktperson: Kristoffer Bornæs Fisker
  E-mail: medisraadet@gmail.com
  Tlf: 22981197

  MedIS-Rådet facebookside

 • +

  Medialogy social club (MSC)

  Foreningens formål er at skabe sammenhold og samarbejde, på tværs af semestrene på medialogy studiet.

  Formand og kontaktperson: Thomas Kroman Kjeldsen
  E-mail: Thomas.kim@studentersamfundet.aau.dk
  Tlf.: 20770673

  Medialogy Social Club Facebookside

 • +

  Medicinerrådet Aalborg

  Foreningen er en frivillig studenterpolitisk forening og er en del af Studentersamfundet ved Aalborg Universitet. Formålet med Medicinerrådet Aalborg er at repræsentere de medicinstuderende på AAU internt på studiet og eksternt over for ledelsen på AAU og offentligheden. Medicinerrådet Aalborg ønsker at fremme et godt studiemiljø.

  Formand og kontaktperson: Munalisa Begum
  E-mail: medicinerradet@studentersamfundet.aau.dk
  Tlf.: 27972888

  Medicinerrådet Aalborgs facebookside

   

 • +

  Mærkbar

  Mærkbar er den humanistiske fredagsbar på AAU, der holder til på Kroghstræde 1. Husk at det sociale miljø er lige så vigtigt som uddannelsen i sig selv. Kom forbi hver fredag mellem 13 og 20 og nyd den gode stemning og en kold fadøl eller andet godt fra køleskabet. Der er mulighed for at betale med MobilePay.

  Formand og kontaktperson: Jack Ward
  E-mail: maerkbar@s-et.aau.dk
  Tlf.: 27841079

  Mærkbar facebookside

 • +

  S-et Esbjerg

  Foreningens formål omhandler studentersamfundet i Esbjerg.

  Formand og kontaktperson: Alec Pedersen
  E-mail: eschmi17@student.aau.dk
  Tlf: 40544558

  S-et Esbjerg Facebook

 • +

  SDG-udvalget

  Brænder du for FN’s verdensmål? Og vil du gerne være med til at indføre dem på AAU?
  - Så er SDG-udvalget det perfekte sted for dig! 

  Formand og kontaktperson: Freja Jeppesen
  E-mail: freja.jeppesen@s-et.aau.dk
  Tlf.: 24638751

  Studentersamfundets hjemmeside

 • +

  Studentersamfundet ved AAU

  Foreningens formål er at levere gennem faglige, sociale samt studenterpolitiske aktiviteter et bedre miljø/bidrag til de studerende og Ph.d. studerende på Aalborg Universitet.

  Formand og kontaktperson: Christoffer Holgaard
  E-mail: christoffer.holgaard@studentersamfundet.aau.dk
  Tlf.: 20458016

  Studentersamfundets hjemmeside
  Studentersamfundets facebookside

   

 • +

  Studiestartsfest udvalget

  Formålet med SSFU er at byde de nye studerende velkomne på Aalborg universitet, samt styrke det sociale, faglige og tværfaglige samarbejde der fremadrettet kommer til at være hos de studerende i deres tid på Aalborg universitet. Dette gøres med Studiestarts Festen, der afholdes i Gigantium, hvor SSFU står for alt planlægningsmæssigt arbejde herunder bl.a  kunstnere, mad og sikkerhed i løbet af aftenen. 

  Formand og kontaktperson: Gustav Gottlieb
  E-mail: studiestartsfest@s-et.aau.dk
  Tlf. nr.: 22728305

  SSFU hjemmeside

 • +

  Sundhedsteknologi Rådet

  Sundhedsteknologi Rådet (ST-rådet) har til formål at fremme kommunikationen på tværs af årgangene på ST, således at der opnås en vidensdeling til gavn for alle ST-studerende. Herunder skabes altså et fælles repræsentativt forum til diskussion af alle relevante idéer og problemer på uddannelsen. Det ønskes, at repræsentere ST-studerende internt på studiet, men også eksternt overfor ledelsen på AAU og offentligheden. Derudover ønskes det, at fremme et positivt studiemiljø med mulighed for interaktion på tværs af årgange. For klarheds skyld, vil vi gerne stå som "Sundhedsteknologi Rådet (ST-rådet)", så vi sikrer at udefrakommende ved hvem vi er, uden at skulle kigge efter akronymer. 

  Formand og kontaktperson: Nicolaj Boelt Pedersen
  E-mail: STraadet@studentersamfundet.aau.dk
  Tlf.: 23443109

  ST-rådets facebookside
   

 • +

  UniRun

  UniRun er et motionsløb for alle der er tilknyttet AAU.
  UniRun afholdes sidste fredag i september kl. 12 foran Kroghstræde 3, og du kan løbe enten 5 eller 10 km.
  Hvis du ikke har lyst til at løbe, kan du blive frivillig hjælper eller bare møde op og heppe. Vi arbejder på at få masser af underholdning til tilskuere og løbere, og der vil også blive opstillet en telte med mulighed for at købe mad og drikke. 
  Vi ser frem til en hyggelig og sjov dag.
  Vel Mødt :-)

  Formand og kontaktperson: Alex Petersen
  E-mail: unirun@s-et.aau.dk
  Tlf.: 50404468

  UniRun Facebook
  UniRun hjemmeside