Studenterorganisationer

Studenterorganisationer på AAU

For nogle er det lyden af knitrende film på den gode gamle biografmanér, der trækker. For andre er det deltagelse i det studenterpolitiske arbejde og for en rigtig stor del, er det frivilligt arbejde i AAU's caféer. Om du vil være blandt de aktive studerende er helt op dig selv, og det samme er gældende for din eventuelle arbejdsindsats, der kan være alt fra beskeden til passioneret. Fælles for alle AAU's studenterorganisationer er, at de altid er glade for folk, der tager initiativ.
Aalborg Universitet opfordrer dig som studerende til at engagere dig i at skabe et godt studiemiljø. En af måderne er at blive medlem af en studenterforening sammen med andre studerende.
 
Nedenfor kan se du en alfabetisk liste over de studenterorganisationer, som kunne være interessante for dig.
Aalborg Universitet beder alle studenterforeninger om at lade sig registrere én gang om året. Dermed har universitetets studerende den bedste mulighed for at få et overblik over, hvilke studenterorganisationer, der findes og hvad de arbejder med. Universitetet har også mulighed for at samarbejde med studerende ved at invitere til møder eller informere om særlige vigtige tiltag, som er af relevans for studenterorganisationerne. Endelig er det en forudsætning for at kunne låne lokaler og afholde aktiviteter på universitetet er, at man som studenterforening lader sig registrere. Registreringen skal foretages, før man ansøger om at låne lokaler på universitetet.
Hvert år den første hverdag i januar slettes listen, og universitetet beder studenterforeninger om at registrere sig på ny. Dette sker for at sikre, at forældede kontaktdata automatisk bliver slettet fra listen. Ændres foreningens kontaktdata i løbet af året, kan man benytte registreringsblanketten til rettelser.

 

Få din organisation på listen og bliv registreret 

 

Studenterorganisationer på AAU i 2018

 • +

  AASI

  Studenternes Idrætsforening.

  Formand og kontaktperson: Astrid Olesen
  E-mail: formand@aasisport.dk
  Tlf.: 23673574

  aasisport.dk hjemmeside

 • +

  Aalborg Case Competition

  Formålet med foreningen er afholdelse af AAU Case Competition.

  Formand og kontaktperson: Kenneth Dam Røn Jensen
  E-mail: Info@aaucasecompetition.dk
  Tlf.: 20949947

  Aalborg Case Competitions hjemmeside

 • +

  Aalborg KFS - Kristeligt Forbund for Studerende

  Formålet er dialog, debat og fællesskab om fag, tro, Gud, liv og eksistens.

  Formand og kontaktperson: Elisabeth Rønne-Hansen
  E-mail: elisabethroennehansen@gmail.com
  Tlf.: 20239988

  Aalborg KFS - Kristeligt Forbund for Studerende hjemmeside

 • +

  Aalborg Konservative Studerende / Frie Borgerlige Studerende

  Foreningen er en tværfaglig politisk studenterorganisation, som søger at samle de borgerlige studerende, samt udbrede de borgerlige holdninger på AAU, blandt andet gennem universitetsvalgene og andre arrangementer.

  Formand og kontaktperson: Morten George
  E-mail: konservative@adm.aau.dk
  Tlf.: 51930409

  Aalborg Konservative Studerende / Frie Borgerlige Studerende hjemmeside

 • +

  Aalborg Management Consulting Association (AMCA)

  Foreningens formål er at bygge bro mellem studerende og erhvervslivet med særlig fokus på konsulentbranchen og virksomheder med graduate programmer. Studerende kan deltage i arrangementer med virksomheder og udbygge deres viden om forskellige industrier og jobmuligheder; lære konkrete værktøjer brugt af virksomhederne i praksis; og netværke med såvel medstuderende samt potentielle arbejdsgivere. Foreningen henvender sig til alle studier på AAU, hvoraf størstedelen af deltagerne til førnævnte events går på en business-, IT- eller in ingeniør uddannelse.

  Formand/Kontaktperson: Andreas N. Larsen
  E-mail: anl@amca.dk
  Tlf: 23321873

  Aalborg Management Consulting Associations hjemmeside
  Aalborg Management Consulting Associations Facebookside

 • +

  Aalborg University Shakespeare Company

  Foreningens formål er at opsætte og fremføre Shakespeare stykker på original sprog, der fremmer kulturlivet i Aalborg for studerende.

  Formand/Kontaktperson: Jens Damborg Jensen
  E-mail: administration@shakespearecompany.net
  Tlf: 60953288

  Aalborg University Shakespeare Company hjemmeside
  Aalborg University Shakespeare Company Facebookside

 • +

  Aalborg studenterrevy

  Vores formål er at skabe en revy med, af og for unge i Aalborg og omegn. Vi bestræber os, så vidt muligt, at alle deltager på frivillig basis, med undtagelse af instruktørerne, som får løn. Vi er opsatte på at arbejde med udvikling. Her med tanke på kommunikation/PR, teknik, sang, dans, drama og generel foreningsarbejde. Vi arbejder frem mod en Forestilling i løbet af efteråret, hvert år! Vi har eksisteret i 34 år, og har i næsten al den tid, sat en ære i at skrive alt materiale selv. Både sange og tekster.

  Formand og kontaktperson: Mette Nørgaard Jensen
  E-mail: Mette@aalborgstudenterrevy.dk
  Tlf.: 26191178

  Aalborg studenterrevy hjemmeside

 • +

  AIESEC in Aalborg

  AIESEC is concerned with Internships + Cross-cultural Exchanges.

  Formand/Kontaktperson: Marek Cervinka
  E-mail: lcp.aalborg@aiesec.dk 
  Tlf: 91870585

  AIESEC in Aalborg hjemmeside 

 • +

  Bridge

  Bridge is a event management/NGO consulting association

  Formand/Kontaktperson: Henry Herzog  Ksistof Belopetrovic
  E-mail: hherzo17@student.aau.dk and kbelop17@student.aau.dk
  Tlf: 60558992

  Bridge webpage

 • +

  Coding Pirates Aalborg

  Coding Pirates Aalborg er en forening, der ønsker at fremme skaberlysten og interessen for it-kreativitet og programmering hos børn og unge i Aalborg området. Foreningens formål er således: a) At undervise børn og unge i programmering og teknikker. b) At inspirere børn og unge til kreativ udfoldelse på diverse tekniske platforme. c) At give børn og unge en basal forståelse af computere. d) At vejlede børn og unge I deres egne it-projekter.

  Formand/Kontaktperson: Casper Bartholomæussen
  E-mail: casperbart@gmail.com
  Tlf: 27243179

  Coding Pirates Aalborg hjemmeside 

 • +

  CreatIT

  Visionen er at skabe en tættere relation mellem erhvervslivet og it-studerende på Aalborg Universitet. Det handler om at opfordre studerende til at skabe deres egen karrierevej ved at kortlægge deres muligheder i IT-landskabet. Dette sker gennem events bestående af foredrag og virksomhedsbesøg. Disse events udformes med henblik på at oplyse de studerende om: - Karriereklarhed og fremtidsmuligheder - Virksomheds- og branchekendskab - Netværksmuligheder Sluteligt ønsker vi gensidig kommunikation, som gavner både studerende og erhvervsliv. 

  Formand og kontaktperson: Kasper Riger Thulesen 
  E-mail: kasperthulesen6666@gmail.com 
  Tlf.: 61305457 

  CreateIT Facebook

 • +

  Create jam

  Foreningen er drevet af en komitée, som planlægger og afholder en begivenhed hvert semester, hvor studerende mødes for at udvikle spil. Komitéen har også til formål at nå ud til, og samarbejde med, den lokale spilindustri i Aalborg, for at promovere spiludvikling. Begivenhederne afholdes over en weekend, hvor studerende finder sammen i grupper, og laver et spil (digital og/eller fysisk). Om søndagen bliver spillene afprøvet af deltagende, der kåres en vinder, og priser bliver uddelt. Begivenhederne har til formål: - at samle spilinteresserede studerende og udvikle deres færdigheder og kompetencer indenfor spiludvikling, samarbejde og problemløsning. - at facilitere læring og formidle viden omkring spiludvikling, især for interesserede studerende med begrænset erfaring. - at gøre det muligt for studerende, akademikere og den lokale spilindustri at netværke. - at tilbyde spilinteresserede studerende og akademikere et sjovt og socialt arrangement. Vi har organiseret begivenheder siden efterårs semesteret 2015. 

  Formand/Kontaktperson: Tobias Brian Fridolin
  E-mail: tfrido14@student.aau.dk
  Tlf: 60181187 

  Create Jam Facebook

 • +

  Dansk Markedsføring Studerende - Aalborg

  Hos Dansk Markedsførings Studerende - Aalborg arbejder vi med at planlægge og facilitere events for studerende i Aalborg med interesse for markedsføring. Vores events spænder bredt fra workshops og case competitions til bureaubesøg og foredrag. Alle events arrangeres med henblik på at udvide de studerendes horisont, hvad enten det er i form af faglig læring eller networking. Tilmed ønsker vi at koble de studerendes teoretiske forståelse for markedsføring sammen med den mere praksisorienterede forståelse i erhvervslivet – til begge parters gensidige fordel.

  Formand og kontaktperson: Kenneth Esbensen
  E-mail: kee@ucn.dk
  Tlf.: 72691559

  Dansk Markedsføring Studerende hjemmeside
  Dansk Markedsføring Studerende Facebook

   

 • +

  De Studerendes Erhvervskontakt (DSE)

  Foreningens formål er at skabe en dialog, der gør det muligt for de studerende og erhvervslivet at holde sig orienteret om udviklingen indenfor hinandens områder. For de studerende er DSE's produkter en mulighed for at knytte kontakter i erhvervslivet. For virksomheder er der mulighed for at profilere virksomheden over for studerende for derved at tiltrække interesserede til projekter, praktik samt jobs.

  Formand og kontaktperson: Pernille Gylling Jensen
  E-mail: PGJ@studerende.dk
  Tlf.: 61763221

  De Studerendes Erhvervskontakt's hjemmeside

   

 • +

  Djøf Studerende Nord

  Foreningens formål er, at eksekvere faglige arrangementer for studerende på Aalborg Universitet

  Formand og kontaktperson: Rune Rehardt
  E-mail: rune_rk@hotmail.com
  Tlf.: 53572586

  Djøf Studerende Nord hjemmeside

 • +

  ELSA Aalborg

  ELSA Aalborgs formål er at fremme, etablere og udvikle gensidig forståelse, fagligt samarbejde og personlige kontakter mellem jurastuderende og yngre juridiske kandidater fra Aalborg Universitet og andre europæiske lande.

  Formand og kontaktperson: Nicolai Skovmose Kjær
  E-mail: president.aalborg@dk.elsa.org
  Tlf.: 29623111

  ELSA hjemmeside

 • +

  Erhvervsøkonomisk Sammenslutning Aalborg (ESA)

  ESA arbejder på at skabe sociale og faglige arrangementer for de studerende på Erhvervsøkonomi, Economics and Business Administration og cand.merc.-specialiseringerne. Der skal være fokus på at skabe netværk på tværs af årgange såvel som på ens eget semester. Hermed at skabe grundlag for et fedt studiemiljø både ved at få fagligt input igennem spændende oplæg men også ved sociale aktiviteter.

  Formand og kontaktperson: Camilla Diener
  E-mail: esa-info@business.aau.dk
  Tlf.: 28295554

  ESA facebookside

 • +

  Festudvalg Bæredygtigt Design 2018-2021

  Foreningens formål er, at holde hyggelige sociale arrangementer for Bæredygtigt Design overgang 2018 samt andre overgange fra Bæredygtigt Design.

  Formand og kontaktperson: Asbjørn Søborg 
  E-mail: Asabor18@student.aau.dk 
  Tlf.: 28187438 

   

 • +

  F-Klubben

  Foreningens formål er at opretholde det sociale liv på datalogisk institut.

  Formand og kontaktperson: Alexander Dalsgaard Krog
  E-mail: akrog@cs.aau.dk
  Tlf.: 42310290

  F-klubbens hjemmeside

 • +

  Foreningen af Danske Lægestuderende

  Vi er en fagforening for medicinstuderende, som er drevet af medicinstuderende.

  Formand og kontaktperson: Nanna Kromann Kristensen
  E-mail: nanna.kromann@fadl.dk
  Tlf.: 26716150

  Foreningen af Danske Lægestuderende facebookside
  Foreningen af Danske Lægestuderende hjemmeside

 • +

  Foreningen af Erhvervsjurister og Jurister (FEJ) i Aalborg

  Foreningens formål er at fremme kendskabet til og interessen for erhvervsjura-/jurauddannelserne i almenhed ved bl.a. at etablere kontakt til erhvervslivet, at forestå erfaringsudveksling mellem medlemmer, at holde kontakt til og udveksle erfaringer med lignende foreninger ved landets øvrige uddannelsessteder, at deltage aktivt i udviklingen af erhvervsjura-/jurastudierne ved AAU og at forestå arrangementer, hvis formål er at forbedre studiemiljøet fagligt som socialt.

  Formand og kontaktperson: Torben Stenberg Sørensen
  E-mail: formand@fej-aalborg.dk
  Tlf.: 22173036

  FEJ hjemmeside
  FEJ Facebook

 • +

  Foreningen for Studerende på Interaktionsdesign (FixD)

  Foreningens formål er at varetage og planlægge faglige og sociale arrangementer for studerende på Interaktionsdesign på Aalborg Universitet. Igennem disse arrangementer skaber foreningen et samlingspunkt for studerende på uddannelsen.

  Formand og kontaktperson: Lukas Bysted
  E-mail: lbyste15@student.aau.dk
  Tlf.: 29896959

  Foreningen for studerende på Interaktionsdesigns facebookside

   

 • +

  Frit Forum

  Foreningen beskæftiger sig med studenterpolitisk arbejde.

  Formand og kontaktperson: Charlotte Crockett Jørgensen
  E-mail: aalborg@fritforum.dk
  Tlf.: 22261971

  Frit forum Facebookside

 • +

  Gymnasielærerforeningen på AAU

  Repræsentere sidefagsstuderende på AAU

  Formand og kontaktperson: Jeppe Fjeldgaard
  E-mail: jla15@student.aau.dk
  Tlf.: 30594555

  Gymnasielærerforeningen på AAU Facebook

 • +

  HSJ - festudvalget for BaIT/INF

  Foreningen arrangerer sociale og festlige arrangementer på tværs af BaIT & INF studierne på AAU 

  Formand og kontaktperson: Frederik Brunø-Madsen 
  E-mail: fbruna17@student.aau.dk 
  Tlf.: 61773574 

  HSJ Facebook

 • +

  Historisk Forening

  Foreningens formål er: Sikre og fremme den faglige og sociale udvikling på Historiestudiet på Aalborg Universitet for de dertil tilknyttet studerende. 

  Formand og kontaktperson: Simon Holleufer 
  E-mail: sholle16@student,aau.dk 
  Tlf.: 30119264 

  Historisk forening Facebook

 • +

  Hærværk - festudvalget på Dansk-studiet

  Foreningen arrangerer af fester på vegne af Dansk-studiet på AAU.

  Formand og kontaktperson:Poul Svane Grevlund
  E-mail: pgrevl15@student.aau.dk
  Tlf.: 60527751

  Hærværk - festudvalget på Dansk-studiet Facebook

 • +

  IMCC - Hele verdens sundhed

  IMCC er en frivillig organisation, som laver sundhedsfremmende arbejde i både Danmark og udlandet. Alle studerende kan blive medlem af IMCC.

  Vi har inddelt vores projekter inden for fire interessefællesskaber: Udviklingsarbejde, undervisning og oplysning, samfund og debat samt udvekslings- og klinikophold.

  Tværfaglighed er centralt for os. I foreningen er der bl.a. folkesundhedsvidenskabs-, psykologi-, medicin-, statskundskabs-, økonomi- og kommunikationsstuderende mv.. Vi ønsker at forbedre vores projekter i fællesskab. Derfor byder vi studerende fra alle former for uddannelse velkommen i foreningen. At arbejde med sundhed er vores fælles samlingspunkt.

  IMCC giver sine medlemmer masser af mulighed for både at udvikle sig personligt og lære en række kompetencer i, samt uddybende viden om, f.eks. organisationsarbejde, ledelse, projektstyring, kommunikation, økonomihåndtering og bæredygtighed.

  Vi har en vision om at skabe en retfærdig verden, hvor alle har lige adgang til sundhedsydelser og er fysisk, mentalt og socialt velbefindende.

  I IMCC Aalborg har vi følgende aktiviteter:

  3om1 --> Vores mål er at gør det nemt, billigt og populært at sponsorere børn i 3. verdenslande. Derudover arbejder vi for at vedligeholde kontakten med de nuværende sponsorer og vores indiske samarbejdspartnere.

  Bamsehospitalet --> Bamsehospitalet arbejder med at behandle tilskadekomne bamser i fællesskab med børn. For hvem kan ikke huske, da ens yndlingsbamse blev skadet! Bamsehospitalet er et perfekt projekt for dig, der ønsker at positivt styrke børns forhold til sundhedsvæsenet og ikke mindst udvikle dine egne kommunikative evner, når det gælder kontakt til småfolk.

  Exchange --> Exchange arrangerer kliniske ophold på en måneds varighed og sender hvert år ca. 100 medicinstuderende ud til hospitaler i hele verden. Samtidig modtager Exchange et tilsvarende antal udenlandske studerende i Danmark fra mere end 40 forskellige lande.

  Research exchange --> Research Exchange arrangerer forskningsophold for danske studerende i udlandet. Opholdet er af en måneds varighed og giver de studerende mulighed for at få en introduktion til forskning på en anderledes og lærerig måde. Samtidig arrangerer Research Exchange også forskningsophold for udenlandske studerende på danske hospitaler.

  Førstehjælp for folkeskoler (FFF) --> Førstehjælp For Folkeskoler er en gruppe studerende, som underviser folkeskolens ældste klasser i førstehjælp og dette på en interessant og sjov måde. Vi går meget op i at gøre undervisningen vedkommende for eleverne gennem realistiske scenarier og ved at bruge så meget tid som muligt på praktiske øvelser.

  Kend din krop --> Sørger at fremme folkeskoleelevers viden omkring deres egen krop, og hvordan denne fungerer.

  KostMo --> KostMo bidrager til sundhedsfremmende arbejde gennem undervisning i kost og motion af folkeskoleelever fra 6.-9. klassetrin. Målsætningen med undervisningen er at styrke elevernes indsigt i sundhed og derigennem motivere dem til at træffe sundere valg i hverdagen. Undervisnings elementerne er dels teoretiske bl.a. i form af undervisning i fysiologiske og biologiske processer i kroppen og dels videns- og holdningsudvekslende i forhold til sundhed.

  Sexekspressen --> Sexekspressen er et seksualoplysningsprojekt, der underviser i folkeskolens 7.-10. klasse, samt på efterskoler. Vores formål er at sikre unge et sundt forhold til deres seksualitet.


  PsykOBS --> PsykOBS arbejder for at bryde tavsheden og nedbryde tabu om psykisk sårbarhed og psykisk lidelse. Vores arbejde består i undervisning og afholdelse af workshops primært på gymnasier. Gennem blandt andet interaktiv holdningsleg og casearbejde er der mulighed for at skabe debat, der udfordrer de unges syn på psykisk sårbarhed.

  Formand og kontaktperson: Julie Lindgård Nielsen
  E-mail: aalborg@imcc.dk
  Tlf.: 30241079

  IMCC hjemmeside
  IMCC Facebook

 • +

  Idræt festudvalg 2015

  Formålet med foreningen er, at fremme de socialerelationer på idræts linjen. 

  Formand og kontaktperson: Mette Boje Røgild
  E-mail: mragil15@student.aau.dk
  Tlf.: 25545986

  Idræt festudvalg 2015 Facebook

 • +

  International Network og Green Agents (INGA)

  The International Network of Green Agents (INGA) purpose of our work is to create interdisciplinary collaboration between students, universities and government to come up with local solutions to global environmental problems.

  Formand og kontaktperson: Mikkel Beyer Mogensen
  E-mail: mbmo14@student.aau.dk
  Tlf.: 60560211

  INGAs facebookside
  INGAs hjemmeside

 • +

  Jurafabrikken

  Jurafabrikkens formål er, at bygge bro mellem de jura- og erhvervsjurastuderende og den branche, som de efter endt uddannelse skal være en del af. Dette gør vi blandt andet igennem arrangementer og begivenheder med deltagelse af virksomheder og advokatkontorer, som har det formål at oplyse og underholde de studerende.

  Formand og kontaktperson: Katrine Melgaard
  E-mail: melgaard_k@hotmail.com
  Tlf.: 41195078

  Jurafabrikkens Facebookside

 • +

  KairoS AAU

  KairoS AAU er en studenterorganisation af studerende for studerende, der har fokus på det faglige og sociale fællesskab på tværs af kommunikative og sproglige studieretninger. Vi vil skabe et bredere netværk for dig både socialt og fagligt, samt forhåbentligt udvide din horisont i samme ombæring.

  Formand og kontaktperson: Cecilie Lambrechtsen Larsen
  E-mail: kairos-AAU@kommunikationogsprog.dk
  Tlf.: 30364647

  KairoS AAU facebookside

 • +

  Kemishow Aalborg

  Formålet med foreningen er, at udbrede viden om naturvidenskab

  Formand og kontaktperson: Aia Herold Ibsen
  E-mail: aibsen15@student.aau.dk
  Tlf.: 28994028

  Kemi show Aalborg facebookside

 • +

  MERKUR Studenterforening

  Formålet med foreningen er at holde arrangementer der kan styrke SIV-studerendes faglighed og sociale netværk.

  Formand og kontaktperson: Sofie Steensen Nielsen
  E-mail: sni15@student.aau.dk
  Tlf.: 22190053

  MERKUR studenterfoening facebookside

 • +

  PAU PhD Network of Aalborg University

  The association is concerned with organizing academic and social activities for PhD students.

  Formand og kontaktperson: Ernst Johannes Prosman
  E-mail: ernst@mp.aau.dk
  Tlf.: 93562074

  PAU PhD Network of Aalborg University facebookside

 • +

  PEAS - Planning and Enviromental Association of Students

  Foreningens formål er: a) Skabe et socialt godt og attraktivt studiemiljø. b) Udforme og afholde events for medlemmerne. c) Afholde fredagsbarer for medlemmerne. 

  Formand og kontaktperson: Lasse Hvid Jensen 
  E-mail: lhje17@student.aau.dk 
  Tlf.: 24642184 

  PEAS facebookside

 • +

  Polis

  Foreningens formål er at fremme det faglige og sociale studiemiljø på studieretninger ved Institut for Statskundskab.

  Formand og kontaktperson: Nikolai Permin
  E-mail: Polis@dps.aau.dk
  Tlf.: 41273346

  POLIS hjemmeside

 • +

  Project 2030

  Project 2030 er et nyt initiativ, startet op af 4 LISE studerende på AAU i juni 2018, og vi har nu i alt 12 frivillige. Vi har fokus på praktiske løsninger til opnåelsen af FN's Verdensmål for 2030. Formålet er at give universitets studerende i Aalborg de tips der skal til for at de kan være med til at bidrage til målene, men også information vedr. de problemer der ses rundt omkring i verden.

  kontaktperson: Hilda Bakhshi 
  E-mail: hilda@project2030.eu / hbakhs17@student.aau.dk 
  Tlf.: +4553884429 

  Project 2030 Hjemmeside

  Project 2030 facebookside

 • +

  Prosa stud

  PROSA/STUD er lokalafdeling af alle it-studerende i PROSA. STUD arbejder for at give it-studerende de bedste vilkår i studietiden og i det kommende arbejdsliv. PROSA/STUD arbejder for at varetage medlemmernes faglige og uddannelsesmæssige interesser som studerende. PROSA Stud afholder begivenheder, som kan hjælpe dig med at styrke din faglighed i løbet af din studietid og knytte stærkere sociale bånd til dine medstuderende. Ønsker du at afholde eller engagere dig omkring et emne der er IT relevant, så er du velkommen til at kontakte PROSA stud.

  kontaktperson: Anders Høgh Hansen 
  E-mail: ahh@prosa.dk
  Tlf.: 31317828

  Prosa Hjemmeside

 • +

  Psykologisk Minikonference

  Formålet med konferencen er at give et indblik i den verden, der venter os studerende efter studierne. Med andre ord et forsøg på at bygge en bro mellem universitetet og psykologvirket i praksis samt at få et indblik i de mange forskellige aspekter af psykologens opgaver.

  Formand og kontaktperson: Nadia Mathiesen
  E-mail: nmath13@student.aau.dk
  Tlf.: 25310882

  Psykologisk Minikonference facebookside

   

   

 • +

  Rossum club

  Rossum Club is a social non-profit organization which aims to maintain a social life across the semesters and with the employees of Robotics at Aalborg University as well as to help members establish a network and get in contact to companies. 

  Formand og kontaktperson: Asger Printz Madsen 
  E-mail: rossumclub@gmail.com 
  Tlf.: 31484455 

  Rossum club facebookside

 • +

  SAMS Aalborg

  SAMS er en interessegruppe som ønsker at fremme interessen for almen medicin blandt studerende.

  Formand og kontaktperson: Janni Stuhr
  E-mail: jstuhr12@student.aau.dk
  Tlf.: 28940067

 • +

  SDS Aalborg

  SDS er en partipolitisk uafhængig forening, der har til formål at varetage og virke for medlemmernes uddannelsesfaglige og studenterpolitiske interesser inden for rammerne af Dansk Socialrådgiverforening (DS). 

  Formand og kontaktperson: Andreas Holdgaard 
  E-mail: ameine15@student.aau.dk 
  Tlf.: 53215221

  SDS i Aalborg facebookside

 • +

  SKALA

  Foreningen er festudvalget på Create

  Formand og kontaktperson: Christian David Rasmussen
  E-mail: Cras17@student.aau.dk
  Tlf.: 53215221

  SKALA facebookside

 • +

  Samfund i Perspektiv

  Formålet med organisationen er afholdelse af debataftener, der har til formål at styrke samspillet på tværs at studieretninger.

  Formand og kontaktperson: Signe Bruhn Korsgaard
  E-mail: skorsg15@student.aau.dk
  Tlf.: 28590238

  Samfund i Perspektiv facebookside

 • +

  Studerende almene kirurgiske selskab (SAKS) Aalborg

  Foreningens formål er at give medicinstuderende kompetencer og viden indenfor de kirurgiske specialer.

  Formand og kontaktperson: Sarah Søgaard Jakobsen
  E-mail: Sarahjakobsen@stofanet.dk
  Tlf.: 22946383

  SAKS facebookside

   

 • +

  SoFiA - Sociologisk Forening i Aalborg

  Bindeled mellem institutionen og de studerende. Vi står for arrangementer, informationer osv. som skaber sammenhold på Sociologistudiet.

  Formand og kontaktperson: Dianna Korshøj
  E-mail: dkorsh16@student.aau.dk
  Tlf.: 50522394

  SoFiAs facebookside

 • +

  Studentersamfundet og grupper + udvalg

 • +

  Studerende for Kvalitet og Patientsikkerhed (SKOP)

  Studerende for Kvalitet og Patientsikkerhed (SKOP) er et tværfagligt netværk for studerende, der arbejder for et sundhedsvæsen, hvor patienten er i centrum. Med netværket ønsker vi at påvirke fremtidens sundhedspersonale, og bidrage til en kultur hvor der åbent og frit kan tales om utilsigtede hændelser og ikke mindst læres af dem. På den måde ønsker vi, at være med til at fremme patientsikkerheden i det danske sundhedsvæsen.

  Formand og kontaktperson: Brith Kjeldal 
  E-mail: brithkjeldal@hotmail.com
  Tlf.: 28121523

  SKOP hjemmeside

 • +

  Studerendes Anæstesiologiske & Traumatologiske Selskab (SATS)

  Formålet med foreningen er, at fremme interessen for anæstesi, intensivmedicin, akutmedicin og traumatologi samt forbedre uddannelsesmulighederne indenfor disse. Foreningens formål søges opfyldt bl.a. gennem kurser og foredrag.

  Formand og kontaktperson: Niklas D. Eriksen
  E-mail: satsaalborg@gmail.com
  Tlf.: 26299615

  SATS hjemmeside

 • +

  Teknoantropologisk Forening

  Formålet med foreningen er, at fremme et fagligt og socialt netværk for nuværende, såvel som tidligere studerende ved Teknoantropologi på Aalborg Universitet og andre med interesse i teknoantropologi, igennem en række arrangementer af både faglig og social karakter.

  Formand og kontaktperson: Heidi Simone Kristensen
  E-mail: teknoantropologiskforening@gmail.com
  Tlf.: 28498426

  Teknoantropologisk forening facebookside

 • +

  UNGKOM Nord

  Unge Kommunikatører (UNGKOM) er en landsdækkende, frivillig forening for studerende og nyuddannede kommunikatører. Vi beskæftiger os med kommunikation på tværs af kommunikationsretninger. Vores formål er at bygge bro mellem studie- og erhvervsliv og styrke faglighed og viden for studerende og nyuddannede kommunikatører.

  Formand og kontaktperson: Nanna Lan Thestrup Pedersen
  E-mail: nannalan96@gmail.com
  Tlf.: 20535053

  UNGKOM Nord hjemmeside

 • +

  Ungdommens naturvidenskabelige forening (UNF) Aalborg

  UNF ønsker at lære unge om det fascinerende ved videnskaberne. Vi vil øge interessen og nysgerrigheden for naturvidenskab. Dette mål ønsker UNF Aalborg at nå gennem afholdelse af arrangementer såsom: - Foredrag, der opfordrer til debat og samtidigt lærer unge om naturen og samfundet. Således ønsker vi at få unge til at engagere sig i samfundet. - Workshops, der lærer gymnasie- og folkeskoleelever om natur- og sundhedsvidenskabelige samt teknologiske fag og giver en praktisk erfaring med fagene. - Studieture, hvor deltagerne får mulighed for at se naturvidenskaben helt tæt på. Vi ønsker at opfordre deltagerne til selv at tage stilling til det de ser og således danne en opfattelse af formålet med naturvidenskab.

  Formand og kontaktperson: Rasmus Christian Pedersen
  E-mail: formand@aalborg.unf.dk
  Tlf.: 30234878

  UNF Aalborg hjemmeside

 • +

  Økonomernes Forening

  Formålet med foreningen er at skabe et socialt og faglig fællesskab for alle økonomistuderende.

  Formand og kontaktperson: Mathias Flinta 
  E-mail: mflint16@student.aau.dk

  Økonomisk forenings facebookside
  Økonomisk forenings hjemmeside

Studentersamfundet ved AAU

Foreningens formål er at levere gennem faglige, sociale samt studenterpolitiske aktiviteter et bedre miljø/bidrag til de studerende og Ph.d. studerende på Aalborg Universitet.

Formand og kontaktperson: Peter Fisker
E-mail: formand@studentersamfundet.aau.dk
Tlf.: 20458016

Studentersamfundets hjemmeside
Studentersamfundets facebookside

 

Grupper og udvalg under studentersamfundet

 • +

  AAULAN

  Foreningens formål er at samle studerende til et ikke-alkohol arrangement to gange årligt til et event med hygge, samvær og mest af alt gaming.

  Formand og kontaktperson: Ivan Kjær Gammeljord
  E-mail: AAULAN@s-et.aau.dk
  Tlf.: 30823546

  AAULANs hjemmeside

 • +

  Aalbar

  Aalbaren er fredagsbaren, der hører til på Create – den store universitetsbygning beliggende i centrum. I Aalbaren serverer vi øl, sodavand, cider og andet til studievenlige priser og byder samtidig også på en flot udsigt over Limfjorden, som ligger lige ved siden af. Vi har selvfølgelig masser af brætspil og beerpong borde, som er helt gratis at anvende for alle vores gæster. Derudover har vi ofte sjove events i løbet af semestret, eksempelvis Beer Pong turnering, Kahoot quiz eller sjove temadage. Du kan finde Aalbars facebook her 

  Formand og kontaktperson: Emily Juul
  E-mail: aalbar@s-et.aau.dk
  Tlf.: 24425016

  Aalbar facebookside

 • +

  Agenda

  Agenda er de studerendes blad på Aalborg Universitet. Af studerende - for studerende. Vi udkommer med et nyt blad otte gange om året, med relevant indhold for de studerende inden for emner som studenterpolitik, iværksætteri og fritidsaktiviteter. 
  Er du interesseret i at blive frivillig skribent eller fotograf for Agenda, er du velkommen til at kontakte redaktionen. Spørgsmål, kommentarer eller idéer til artikler er også meget velkomne.

  Formand og kontaktperson: Marianne Roed Abrahamsen
  E-mail: redaktor@agenda.aau.dk/marianne.roed@agenda.aau.dk
  Tlf.: 50141390 

  Agendas hjemmeside

 • +

  Bajers bar

  Bajers Bar er stedet hvor sundhedsvidenskabelige og teknologikyndige mødes hver fredag mellem 14-20, og lægger skalpellen og computeren fra sig, nyder en kold øl og en afslappet stemning i ualmindeligt godt selskab. Alle er selvfølgelig velkomne! Baren er at finde på Frederik Bajers Vej 7E, E2-104, og der er fri tilgang til to gratis bordfodboldborde, sofaarealer, kortspil og meget mere.

  Formand og kontaktperson: Line Thybo
  E-mail: fredrikbajersbar@s-et.aau.dk
  Tlf.: 29905386

  Bajers bar facebookside

 • +

  Barbaren

  Barbaren er den store tværfaglige bar, som servicerer tusindvis af tørstende studerende i årets løb. Baren er et samlingspunkt for mange studerende fra hele byen på grund af de mange store arrangementer, men der er altid tid til at hygge og kræse for den enkelte kunde. Vi bor på 1. sal på Fibigerstræde 15 i den store kantine.

  Formand og kontaktperson: Kristian Bonderup
  E-mail: barbaren@s-et.aau.dk
  Tlf.: 28103517

  Barbaren facebookside

   

 • +

  Basisbaren

  BasisBaren er stedet, hvor de nye studerende mødes for at slå deres første spæde kolbøtter ud i universitetets festlige regi. Hyggeligt og intimt beliggende i kantinen på Strandvejen 12-14, giver den gode muligheder for at knytte bånd på tværs af studierne allerede fra starten.

  Formand og kontaktperson: Kristian Bonderup
  E-mail: basisbaren@s-et.aau.dk
  Tlf.: 28103517

  Basisbaren facebookside

 • +

  Board of European Students of Technology (BEST)

  BEST is an abbreviation for Board of European Students of Technology and is a non-profit, non-political student organisation that since 1989 have provided possibilities within communication, co-operation and exchange opportunities for students all over Europe.

  We are currently represented by 95 local groups spread across 32 different European countries

  The main scope of BEST is to help European students of technology to become more internationally minded, by reaching a better understanding of European cultures and developing capacities to work on an international basis. Therefore, we create opportunities for the students to meet and learn from one another through our academic and non-academic events and educational symposia.


  Our priority is to offer high quality services for students all over Europe. Thus, we manage to bring all the partners in the "student - company - university" triangle closer.

  Formand og kontaktperson: Emil Bock Nielsen
  E-mail:  best-board-aalborg@googlegroups.com
  Tlf.: 61268716

  BEST Facebook

 • +

  Cafeudvalget

  Caféudvalgets formål er på tværs af Studentersamfundets caféer at koordinere samarbejde, bidrage til vidensdeling samt planlægge og afholde arrangementer og på danne måde at bidrage til rammerne for de studerende ved Aalborg Universitet. Et samarbejde på tværs af caféerne komme de studerende til gode både direkte og indirekte. 

  Formand og kontaktperson: Nicolaj Vinkel Christensen
  E-mail: cafeudvalget@s-et.aau.dk
  Tlf.: 20660991

  Cafeudvalgets hjemmeside
   

 • +

  Connect Intl.

  Inspiration, development, and networking across all semesters at SIS/LISE.

  Formand/Kontaktperson: Maria Hermansen
  E-mail: mahe14@student.aau.dk
  Tlf: 30910370

  Connect Intl. Facebookside

 • +

  DE-klubben

  DE-klubbens formål er opretholdelse af det sociale studieliv, på tværs af årgange og studieretninger.

  Formand og kontaktperson: Frederik Kok
  E-mail: de-klubben@googlegroups.com
  Tlf.: 22323669

  DE-klubbens hjemmeside
  DE-klubbens facebookside

 • +

  EDB-drifts udvalget

  EDB-drifts udvalget har til formål at facilitere Studentersamfundets IT løsninger herunder hjemmesider, webshop, medlemskartotek samt mailsystem.

  Formand og kontaktperson: Peter Fisker
  E-mail: edbdrift@studentersamfundet.aau.dk
  Tlf.: 24601897

  EDB-drifts udvalgets hjemmeside

   

 • +

  Elektronic Systems Students

  Vi er en lokal studieforening for de studerende på Elektroniske Systemer, ved navn Elektronic Systems Students. Uddannelserne der kan være medlemmer af vores studieforening er; Produkt- og Designpsykologi, Elektronik og IT, Internetteknologier og Computersystemer, Robotics, samt Matematik-Teknologi.
  Formålet med studieforeningen er først og fremmest at prøve at hjælpe til at forbedre studiemiljøet på ES, og få skabt et bånd imellem studerende både på tværs af årgange, men også på tværs af studierne. Herudover ønsker vi også at skabe et godt grundlag for de studerende, når de på et tidspunkt skal ud og søge praktikpladser under deres uddannelse, og arbejde efter endt uddannelse.
   

  Formand og kontaktperson: Cecilie Pallisgaard Jensen
  E-mail: ess@studentersamfundet.aau.dk
  Tlf.: 23488161

  ESS facebookside

 • +

  Erhvervsgruppen

  Velkommen til Aalborg universitet. Erhvervsgruppen kan byde på en række effektive markedsføringskanaler rettet mod de studerende på Aalborg Universitet. Markedsføring, dækkende over eksponering med ønske om salg, muligheden for at profilere jeres virksomhed overfor de mange universitetsstuderende med henblik på fremtidig rekrutering, for blot at nævne én af de mange muligheder.  Med en stigende efterspørgsel efter dygtige højtuddannede, er der ekstra rift om universitets dimittender, og her står virksomheder som de studerende kender stærkere, når en fremtidig arbejdsplads skal vælges. Målgruppen for vores brede palet af medier er yderst koncentreret og tæller samtlige universitetsstuderende i Nordjylland. Studerende på mellemlange og lange videregående udannelser, samt Ph.D. og videnskabeligt personale. Ydermere nås studerende ved Aalborg Universitets afdelinger i Esbjerg og København. Velkommen hos Erhvervsgruppen

  Formand og kontaktperson: Andreas Olesen
  E-mail: andreas.olesen@studentersamfundet.aau.dk
  Tlf.: 20838019

  Erhvervsgruppen hjemmeside

 • +

  Event udvalget

  Formålet med eventudvalget er at varetage arrangements opgaver, som ellers skulle ligge
  under Studentersamfundets bestyrelse.Dette kan være både planlægning og udførelse af
  arrangementer

  Formand og kontaktperson: Laura Skyum
  E-mail: laura.skyum@s-et.aau.dk
  Tlf.: 61866483

  Event udvalget facebookside

 • +

  FakSUND

  FakSUNDs formål er at forbedre studiemiljøet på SUND-Fakultetet både socialt og fagligt, samt at repræsentere de studerende på SUND-Fakultetet overfor Universitetet og samfundet.

  Formand og kontaktperson: Simon Mæng Tjørnehøj
  E-mail: FakSUND@gmail.com
  Tlf.: 61273709

  FakSUND facebookside

 • +

  Festudvalget

  Kommunikationsudvalget er et udvalg under Studentersamfundet, der har til formål at brande og stå for den daglige kommunikation for Studentersamfundet. Dette udvalg står for Studentersamfundets sociale medier, PR og branding af events, klargøre Studentersamfundets generelle kommunikation og holdninger fra grupper, udvalg og Studenterforum samt at informerer frivillige og følgere om ændringer i generel retning.

  Formand og kontaktperson: Johannes Hellmers Kruse
  E-mail: Festudvalget@s-et.aau.dk
  Tlf.: 20458016

  Festudvalget hjemmeside

 • +

  Fiskerne

  Fiskerne er for de danskstuderende på AAU, som er interesserede i faglige aktiviteter udenfor undervisningen. Fiskerne vil byde på arrangementer til enhver smag, fra foredrag med forfattere til workshops i kreativ skrivning.

  Formand og kontaktperson: Andreas Rytter
  E-mail: arytte09@student.aau.dk
  Tlf.: 21919045

   

 • +

  Fællesrådet for Psykologi

  Fællesrådet for Psykologi er en gruppe af psykologistuderende ved Aalborg Universitet, der ønsker at give studerende en mulighed for at skabe et bedre studie for dem selv og deres medstuderende. Fællesrådet har tre hovedfokus:

  1. At skabe studenterbårne foreslag til indretningen af uddannelsen, der kan tages op i vores studienævn.
  2. At skabe et godt socialt miljø på psykologistudiet gennem arrangementer, der går på tværs af årgangene. 
  3. At danne grundlaget for en vidensdeling mellem årgangene for at forebygge diverse problemstillinger, der kan opstå i løbet af studietiden. 

  Formand og kontaktperson: Kristian Westergaard
  E-mail: psykologi@studentersamfundet.aau.dk
  Tlf.: 60890899

  Fælledesrådet for Psykologis facebookside

 • +

  Idrætrådet

  Idrætrådets  formål er at arbejde på at få skabt vidensdeling og en bedre hverdag for idrætsstuderende ved AAU. På vores facebook side vil der løbende blive informeret om Idrætsrådets aktiviteter.

  Formand og kontaktperson: Anna Kirkegaard
  E-mail: idraetsraadet@studentersamfundet.aau.dk  
  Tlf.: 23653513

  Idrætrådet facebookside

 • +

  Industry and Global Business Development (IGLO)

  Formålet med foreningen er, at skabe et fællesskab af og for studerende i Aalborg, med tilknytning til studienævnet for Industri og Global Forretningsudvikling på Aalborg Universitet, i forventning om at opnå en tættere relation og et bedre sammenhold på tværs af uddannelsesretninger og årgange. Afholde arrangementer og aktiviteter som bidrager positivt til udvikling af det sociale såvel som faglige studiemiljø.

  Formand og kontaktperson: Aja Katrine Konnerup
  E-mail: akonne15@student.aau.dk
  Tlf.: 27857102

  IGLO Facebook

 • +

  Kommunikationsudvalget

  Formålet med Festudvalget er at planlægge og udføre bl.a. Rusfest og andre festlige arrangementer på universitetet.
  Festudvalget består af frivillige studerende.

  Formand og kontaktperson: Anders Høgh
  E-mail: kommunikation@studentersamfundet.aau.dk
  Tlf.: 31317828

  Kommunikationsudvalget hjemmeside

   

 • +

  Kursusgruppen

  Kursusgruppen AAU er en gruppe frivillige psykologistuderende, der organiserer kurser med praktisk relevans for psykologistuderende på tværs af semestre.

  Formand og kontaktperson: Stefan Boldemann
  E-mail: kursusgruppenaau@gmail.com
  Tlf.: 60241987

  Kursusgruppen facebookside

 • +

  Lyd & Lys

  Formålet med gruppen er at levere/udleje lyd & lys til festarrangementer. 

  Formand og kontaktperson: Nikolaj Hansen
  E-mail: lydlys@s-et.aau.dk
  Tlf.: 29280063

  Lyd & Lys hjemmeside

 • +

  MedIS-Rådet

  MedIS-Rådet søger at repræsentere de studerende på Medicin med Industriel Specialisering (MedIS) for ledelsen på AAU og offentligheden for at kunne kvalitetssikre MedIS-uddannelsen. Vi arbejder også for at fremme og forbedre uddannelsens identitet gennem afholdelse af studierelevante arrangementer for de studerende.

  Formand og kontaktperson: Olivia Dybro Bæk
  E-mail: medisraadet@gmail.com
  Tlf.: 50942806

  MedIS-Rådet Facebook

 • +

  Medicinerrådet Aalborg

  Foreningen er en frivillig studenterpolitisk forening og er en del af Studentersamfundet ved Aalborg Universitet. Formålet med Medicinerrådet Aalborg er at repræsentere de medicinstuderende på AAU internt på studiet og eksternt over for ledelsen på AAU og offentligheden. Medicinerrådet Aalborg ønsker at fremme et godt studiemiljø.

  Formand og kontaktperson: Marc Meller Søndergaard
  E-mail: msande14@student.aau.dk
  Tlf.: 50942806

  Medicinerrådet Aalborgs facebookside

   

 • +

  Mærkbar

  Mærkbar er den humanistiske fredagsbar på AAU, der holder til på Kroghstræde 1. Husk at det sociale miljø er lige så vigtigt som uddannelsen i sig selv. Kom forbi hver fredag mellem 13 og 20 og nyd den gode stemning og en kold fadøl eller andet godt fra køleskabet. Der er mulighed for at betale med MobilePay.

  Formand og kontaktperson: Boh Bagger Løbner 
  E-mail: maerkbar@s-et.aau.dk
  Tlf.: 21375202

  Mærkbar facebookside

 • +

  S-et Esbjerg

  Foreningens formål omhandler studentersamfundet i Esbjerg.

  Formand og kontaktperson: Mikkel Rindholt
  E-mail: mrindh14@student.aau.dk
  Tlf.: 42652120

  S-et Esbjerg Facebook

 • +

  Studentersamfundet ved AAU

  Foreningens formål er at levere gennem faglige, sociale samt studenterpolitiske aktiviteter et bedre miljø/bidrag til de studerende og Ph.d. studerende på Aalborg Universitet.

  Formand og kontaktperson: Peter Fisker
  E-mail: formand@studentersamfundet.aau.dk
  Tlf.: 20458016

  Studentersamfundets hjemmeside
  Studentersamfundets facebookside

   

 • +

  Studiestartsfest udvalget

  Formålet med SSFU er at byde de nye studerende velkomne på Aalborg universitet, samt styrke det sociale, faglige og tværfaglige samarbejde der fremadrettet kommer til at være hos de studerende i deres tid på Aalborg universitet. Dette gøres med Studiestarts Festen, der afholdes i Gigantium, hvor SSFU står for alt planlægningsmæssigt arbejde herunder bl.a  kunstnere, mad og sikkerhed i løbet af aftenen. 

  Formand og kontaktperson: Sofie Raunbak
  E-mail: studiestartsfest@s-et.aau.dk
  Tlf.: 30682607

  SSFU hjemmeside

 • +

  Sundhedsteknologi Rådet

  Sundhedsteknologi Rådet (ST-rådet) har til formål at fremme kommunikationen på tværs af årgangene på ST, således at der opnås en vidensdeling til gavn for alle ST-studerende. Herunder skabes altså et fælles repræsentativt forum til diskussion af alle relevante idéer og problemer på uddannelsen. Det ønskes, at repræsentere ST-studerende internt på studiet, men også eksternt overfor ledelsen på AAU og offentligheden. Derudover ønskes det, at fremme et positivt studiemiljø med mulighed for interaktion på tværs af årgange. For klarheds skyld, vil vi gerne stå som "Sundhedsteknologi Rådet (ST-rådet)", så vi sikrer at udefrakommende ved hvem vi er, uden at skulle kigge efter akronymer. 

  Formand og kontaktperson: Daniel Ramsing Lund
  E-mail: STraadet@studentersamfundet.aau.dk
  Tlf.: 51890269

  ST-rådets facebookside
   

 • +

  UniRun

  UniRun er et motionsløb for alle der er tilknyttet AAU.
  I år bliver det afholdt fredag den 28. september 2018 kl 12 foran Kroghstræde 3, og du kan løbe enten 5 eller 10 km. 
  Hvis du ikke har lyst til at løbe, kan du blive frivillig hjælper eller bare møde op og heppe. Vi arbejder på at få masser af underholdning til tilskuere og løbere, og der vil også blive opstillet en telte med mulighed for at købe mad og drikke. 
  Vi ser frem til en hyggelig og sjov dag.
  Vel Mødt :-)
   

  Formand og kontaktperson: Frederikke Schou Truesen
  E-mail: unirun@s-et.aau.dk
  Tlf.: 51950495

  UniRun Facebook
  UniRun hjemmeside