Spring til indhold

Hvad end du er interesseret for Spanien, Latinamerika eller bare et mix af begge ligesom jeg, så er denne uddannelsen lige dig!

Jeg har rejst meget begge steder igennem mit liv, og jeg vidste, at hvis jeg nogensinde skulle læse på universitetet, så skulle det være noget inde for dette felt.

Grunden til at jeg valgte at studere på Spansk, Sprog og Internationale Studier (SIS), var grundet min kæmpe forkærlighed for både Spanien og Latinamerika. Jeg har rejst meget begge steder igennem mit liv, og jeg vidste, at hvis jeg nogensinde skulle læse på universitetet, så skulle det være noget inde for dette felt. 


Inden uddannelsesstart var jeg nervøs for, om mit spanske niveau kunne følge med efter to sabbatår fra spansk på A-niveau i gymnasiet. Jeg var ligeledes nervøs for, at jeg var den eneste som ikke havde en "relation" til Spanien eller Latinamerika, og at jeg derfor ikke ville kunne følge med de andre i undervisningen. Men der tog jeg fejl! Alle lærerne som man møder gennem de seks semestre er så dygtige, engagerede og gør alt for at være på bølgelængde med os studerende. De dømmer ikke en personligt ud fra ens spanske mundtlige evner, men gør til gengæld alt for at hjælpe en med at forbedre sig. De har gjort alt for at man følte sig velkommen og tilpas i klassen, og de er en kæmpe grund til at fagene altid lige blev en tak mere spændende end det i forvejen var.
Uddannelsen har givet mig en kanon indsigt indenfor både den spanske og latinamerikanske kultur, politik og historie. Ligeledes har den også hjulpet mig med at udvide min forståelse for globalisering, kulturlige aspekter, samt fordelene ved gruppearbejde. Jeg har haft en fantastisk oplevelse igennem de tre år, fået en masse venner med fælles interesser, og samtidig har jeg haft det bedste udlandssemester i Mexico!  


Så hvad end du er interesseret for Spanien, Latinamerika eller bare et mix af begge ligesom jeg, så er denne uddannelsen lige dig!
 

- Emma Nielsen, 6.semester