Praktisk information

Få en oversigt over alle de praktiske ting som du kommer til at bruge som studerende på AAU

Praktisk information

Få en oversigt over alle de praktiske ting som du kommer til at bruge som studerende på AAU

Når man er ny studerende på Aalborg Universitet eller en nuværende studerende,  så kan der være en del information man skal huske. Derfor har vi valgt at oprette en hjemmeside for dig med en oversigt, for du nemmere kan finde rundt i alt det praktiske ved at gå på AAU. Alt fra de forskellige IT-værktøjer til hvor du skal parkere henne i forhold i din campus.

IT Værktøjer

 • AAU Mail

  Din AAU-mail er din egen personlige mailboks. hvor alt information omkring dig og universitet kommer til at foregå. Det kan være omkring noget skemaændringer, kontakt til underviser m.m.

 • Apps

  Aalborg Universitet tilbyder dig som studerende, en række forskellige applikationer som du kan downloade frit og kvit. De forskellige applikationer er designet til at forbedre aspekter af dine daglige aktiviteter på AAU. Om du gerne vil have viden omkring din næste undervisning ved hånden ved hjælp AAU Student eller om du har brug for en hjælpende hånd ved at finde rundt på campus med AAU Map.

 • Digital Eksamen og ITX Flex

  Digital Eksamen og ITX Flex bruges til eksamensafholdelse på AAU. Her kan du finde mere information om brugen af systemerne.

 • Print og kopi

  Igennem din tid på AAU, så kommer du til at skulle udskrive noget. Så vil det være rart at vide hvordan man gør. Alt fra de forskellige printningsmetoder til kopiering til hvordan man køber flere printerenheder.

 • Sikkerhed

  (Placeholder)

 • STADS

  STADS er Aalborg Universitets studieadministrative system. Som studerende har du adgang til STADS-Selvbetjening, hvor du tilmelder dig undervisning, ser eksamensresultater og kan trække diverse udskrifter.

Kom godt rundt på dit campus

 • Få adgang til bygningerne

  Du kommer til at bruge dit AAUCard (studiekort) som din nøgle til bygningerne på Aalborg Universitet, således du altid kan have adgang til bygningerne. Derudover kan det bruges til at printe med samt få studierabat.

  AAUCard (studiekort)

 • Find rundt på AAU

  Aalborg Universitet er et kæmpe sted, og derfor kan du her finde relevante adresser til forskellige steder på Universitetet samt høre mere om AAU Map, som er en app der kan hjælpe dig på rette vej.

 • Lån af lokaler

  AAU vil gerne fremme det gode studiemiljø for universitetets studerende ved bl.a. at understøtte studerendes muligheder for at lave gode faglige og sociale arrangementer. AAU vil derfor gerne give mulighed for at låne lokaler til de studerende

Kantine

De forskellige kantiner på Aalborg Universitet bliver drevet af Jespers Torvekøkken. Her kan mere information om placering og åbningstider.

Læs mere om Kantinerne på AAU