Få studiejob i AAU on Demand

AAU on Demand er et spændende tilbud til alle landets gymnasiale uddannelsesinstitutioner (STX, HF, HHX, HTX, EUX), hvor AAU-studerende tilbyder at overtage undervisningen, når lærerne er ude af huset, fx på pædagogisk dag. AAU on Demand tilbyder over 100 oplæg om forskellige emner fra forskellige AAU-studier, som er relevante for forskellige gymnasiefag.

Se de mange oplæg her

Få studiejob i AAU on Demand

Se de mange oplæg her

Om AAU on Demand

De erfaringer jeg har fået gennem AAU on Demand, har hjulpet mig i min egen studiegang, og jeg er sikker på, at de vil fortsætte med at hjælpe mig fremover, når jeg engang er færdiguddannet.

Studenterunderviser i AAU on Demand

Gry Egelund Petersen

”Jeg har udviklet mine præsentationsevner og er blevet en bedre formidler. Det hjælper mig både til eksamen og til at kommunikere og at være klar og tydelig i, hvad jeg siger.”