International Virksomhedskommunikation i Tysk

Job & karriere

Job & karriere

Tager du uddannelsen i International Virksomhedskommunikation i Tysk, kan du få job i en erhvervsvirksomhed, hvor du sammen med din afdeling står for kontakten til de tysktalende markeder. Du arbejder fx i virksomhedens marketingafdeling, hvor du er med til at udforme reklamefremstød til det tyske marked, eller du tager med salgsafdelingen på messer i udlandet og deltager i den personlige kontakt med de udenlandske kunder. Du kan også være med til at udforme virksomhedens reklamer, brochurer, brugsanvisninger og webkommunikation. En anden mulighed er at søge job i internationale organisationer.

Arbejdsformen er projekt- og gruppeorienteret på Aalborg Universitet. Det gør dig attraktiv på arbejdsmarkedet, da du allerede i løbet af din uddannelse har opnået kompetencer inden for teamarbejde, og da du er hurtig til at sætte dig ind i og arbejde med problemstillinger. De fleste læser både en bachelor- og kandidatuddannelse, men det er også muligt kun at tage en bacheloruddannelse og søge arbejde herefter. Dine karrieremuligheder vil dog være større, hvis du også læser en kandidatuddannelse.

Med uddannelsen kan du kigge efter jobannoncer, der søger fx eksportmedarbejdere, marketingmedarbejdere og sprogmedarbejdere.

Læs mere om uddannelsen

Karrierevejledning på AAU

AAU Karriere giver sparring på din karriere. Mens du studerer på AAU, kan du deltage i karriere- og jobrelaterede arrangementer og booke karrierevejledningssamtaler til en snak om fx:

  • Ansøgning og cv
  • Praktik- og studiejobsøgning
  • Kompetencer – både de faglige og de mere personlige
  • Gode værktøjer til at finde rundt i dine karrieretanker
  • At få hul på jobsøgningen, inden du bliver færdiguddannet

 

LÆS MERE OM AAU Karriere her