International Virksomhedskommunikation i Tysk, Kandidat

Udlandsophold

Udlandsophold

Hvis du ikke ønsker praktik, kan du vælge at udskifte praktikopholdet med et studieophold i udlandet på dit 9. semester af kandidatuddannelsen i International Virksomhedskommunikation i Tysk. Du har også mulighed for at studere i udlandet i løbet af din bacheloruddannelse i International Virksomhedskommunikation (typisk på 4. semester).

Praktik

På 9. semester af kandidatuddannelsen i International Virksomhedskommunikation skal du på et praktikophold i en virksomhed eller organisation i Danmark eller i udlandet. Her får du mulighed for at arbejde praktisk med de problemstillinger, som du på uddannelsen arbejder mere teoretisk med. Du kan på den måde tilføre virksomheden den nyeste viden om sprog, kommunikation og PR fra din uddannelse, samtidig med at du gør dig nogle erfaringer på arbejdsmarkedet, som du kan trække på, når du er færdig med uddannelsen og skal ud at søge job. Vores praktikkoordinator og Aalborg Universitets KarriereCenter hjælper med det praktiske i forbindelse med at finde en praktikplads.

Læs mere om uddannelsen

Vil du på udlandsophold?

Vil du på udlandsophold?

Aalborg Universitets Internationale Kontor har mange års erfaring med at sende AAU-studerende på studie- eller praktikophold i udlandet, og du har mulighed for at søge AAU-legater via kontoret.
 

Læs mere om udlandsophold