Operations and Innovation Management, Civilingeniør

Virksomheds- og udlandsophold

Virksomheds- og udlandsophold

”JEG VALGTE AT TAGE ET VIRKSOMHEDSOPHOLD I KINA, DA JEG STUDEREDE. DET VISTE SIG AT VÆRE EN GOD INVESTERING, DA JEG I DAG HAR KINESISKE KOLLEGAER”

Peter-Emil Iversen, tidligere studerende, nu Senior Consultant ved NNIT

På 3. semester får du international arbejdserfaring, og derfor forventes det, at du gennemfører et virksomhedsophold (projektorienteret forløb) i udlandet. Under virksomhedsopholdet udarbejdes der et projekt. Projektet giver mulighed for at arbejde med global forretningsudvikling i praksis, hvor et eller flere af temaerne fra 1. og 2. semester indgår. Som resultat af både virksomhedsophold og projekt får du, ved at indgå i et internationalt miljø, en forståelse for den globale forretningsudvikling i praksis.

AAU har samarbejdsaftaler med universiteter over hele verden, ligesom fagmiljøet bag uddannelserne også har en lang række internationale kontakter i forbindelse med virksomhedsaftaler.

Læs mere om hvordan du planlægger et ophold på et andet universitet her.


EKSEMPLER PÅ udlandsophold

  • Danisco datterselskab, USA. Der arbejdes med sustainability i forbindelse med produkt, produktion og strategi
  • Den danske ambassade i Prag, Tjekkiet. Der arbejdes med kortlægning af strategier for danske virksomheders indtrængen på det tjekkiske marked, specielt i relation til information og kommunikation
     

læs mere om dine job- og karrieremuligheder

Læs mere om uddannelsen

Vil du på udlandsophold?

Vil du på udlandsophold?

Aalborg Universitets Internationale Kontor har mange års erfaring med at sende AAU-studerende på studie- eller praktikophold i udlandet, og du har mulighed for at søge AAU-legater via kontoret.
 

Læs mere om udlandsophold