Kontakt og studievejledning, Networks and Distributed Systems, Civilingeniør

Studiets vejledere

Hvis du har spørgsmål om kandidatuddannelsen i Networks and Distributed Systems på Aalborg Universitet, så er du velkommen til at kontakte vores studievejledere, som selv er studerende. De kan bl.a. vejlede om indholdet på uddannelsen, studiemiljø, eksamensregler, dispensationer m.v.

emma-sofie hestbech

johannes kruse hellmers


E-mail: e-sv@es.aau.dk
Telefon: 99 40 86 14

Fredrik Bajers Vej 7, lokale D2-109
9220 Aalborg Ø

Træffetider

Onsdage 16.00-17.30

Emma-Sofie og Johannes vil være at træffe på kontoret i ovennævnte tidsrum Det kan dog være en fordel at have aftalt et møde, så ventetiden kan minimeres. En del spørgsmål kan også klares via e-mail.

Kontakt studiet

Hvis du har spørgsmål til indholdet på de forskellige semestre, er du velkommen til at kontakte din studiesekretær. Navn og kontaktoplysninger finder du her. Husk at vælge enten "fall" eller "spring" semester.

Generel studievejledning


AAU Studie- og trivselsvejledning

I Aalborg Universitets Studie- og Trivselsvejledning kan vi hjælpe med blandt andet valg undervejs i studiet, studietvivl, studieteknik, trivsel, orlov og udmeldelse, eller måske bare en snak om dine tanker om studiet. Vi snakker gerne med dig om stort som småt.

åbningstider og kontaktoplysninger

Læs mere om uddannelsen

Din SU og økonomi

Din SU og økonomi

Som studerende på Aalborg Universitet (AAU) har du mulighed for at få økonomisk støtte i form af SU (Statens Uddannelsesstøtte).
 

Læs mere om din su og økonomi