Manufacturing Technology, civilingeniør

Studiets vejleder

Emil Robenhagen van der Bijl er studievejleder for alle uddannelser under Mekanik og Produktion, som sammen med Globale Forretningssystemer, Fysik og Nanoteknologi er en del af Studienævn for Materialer og Produktion.

Emil kan bl.a. vejlede om indholdet i den enkelte uddannelse, studiemiljø, eksamensregler, dispensationer m.v.

ADRESSE

Fibigerstræde 16, rum 3.008
9220 Aalborg Øst

TRÆFFETID

Der er ingen fast træffetid, men det er altid muligt at aftale en tid over e-mail eller telefon. Du kan forvente svar på din forespørgsel inden for to dage.

E-MAIL

mp.sg@mp.aau.dk

TELEFON

93 56 20 42

Mød os! Book et online møde med os

Hvis du er interesseret i at møde os, så tilbyder vi online møder, hvor vi tager en snak om livet som studerende på AAU. Du er velkommen til at spørge om alt. Intet spørgsmål er for stort eller småt, og vi svarer gerne på alt lige fra studiets indhold over studiejobs til hvordan vores kantine ser ud og fungerer.

For os er det vigtigt, at du føler dig godt klædt på til at træffe det rigtige studievalg for dig.

Rent praktisk gør vi det sådan, at du skriver til mig på mp.sg@mp.aau.dk, og så kontakter jeg dig for at aftale nærmere.

Kontakt studiet


Har du spørgsmål, der vedrører din sammensætning af uddannelsen (hvis du fx kommer med en anden baggrund end angivet under adgangskravene) eller lignende, er du velkommen til at kontakte studienævnet for Industri og Global Forretningsudvikling:

Studienævnssekretær Lea Fransson Thiesen

E-mail: sn@mp.aau.dk

Telefon: 99 40 93 09

Generel studievejledning


AAU Studie- og trivselsvejledning

I Aalborg Universitets Studie- og Trivselsvejledning kan vi hjælpe med blandt andet valg undervejs i studiet, studietvivl, studieteknik, trivsel, orlov og udmeldelse, eller måske bare en snak om dine tanker om studiet. Vi snakker gerne med dig om stort som småt.

åbningstider og kontaktoplysninger

Læs mere om
Læs mere om uddannelsen

Din SU og økonomi

Din SU og økonomi

Som studerende på Aalborg Universitet (AAU) har du mulighed for at få økonomisk støtte i form af SU (Statens Uddannelsesstøtte).
 

Læs mere om din su og økonomi