Information Architecture, Kandidat

Studiets vejleder

Har du har spørgsmål til kandidatuddannelsen i Informationsarkitektur? Eller til andre uddannelser under Kommunikation og Digitale Medier? Så kan du vælge at kontakte den Decentrale Studievejledning, som udelukkende vejleder om uddannelserne under Kommunikation og Digitale Medier. De Decentrale Studievejledere er selv studerende på en af uddannelserne under Kommunikation og Digitale Medier, og kan derfor hjælpe med at besvare mange forskellige spørgsmål, eksempelvis om indholdet på studierne, studieform, studiemiljø, eksamensregler, dispensationer, merit og meget mere.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os – uanset om du er nuværende eller eventuelt kommende studerende.

De Decentrale Studievejledere for kommunikation og digitale medier og Cand.it.

Rikke Ljungkvist Knøss
Freya Fabricius Holst
Camilla Kyvsgaard Hansen

Rendsburggade 14
9000 Aalborg

Tlf. 9940 9012
E-mail: studvejl-kdmAAL@hum.aau.dk

Se åbningstider her

Kontakt studiet

Har du spørgsmål angående kandidatuddannelsen i Informationsarkitektur eller de andre udannelser under Kommunikation og Digitale Medier, som ikke hører under Studievejledningen, kan du kontakte studienævnssekretær:

Eva Althoff Bengaard
Telefon: 9940 3606
E-mail: eab@hum.aau.dk

Generel studievejledning


AAU Studie- og trivselsvejledning

I Aalborg Universitets Studie- og Trivselsvejledning kan vi hjælpe med blandt andet valg undervejs i studiet, studietvivl, studieteknik, trivsel, orlov og udmeldelse, eller måske bare en snak om dine tanker om studiet. Vi snakker gerne med dig om stort som småt.

åbningstider og kontaktoplysninger

Din SU og økonomi

Din SU og økonomi

Som studerende på Aalborg Universitet (AAU) har du mulighed for at få økonomisk støtte i form af SU (Statens Uddannelsesstøtte).
 

Læs mere om din su og økonomi