Studiejob, praktik og karrierevejledning

 • +

  Få praktisk erfaring under studiet

  Når du læser på Aalborg Universitet, har du flere muligheder for at kombinere din teoretiske viden med praktisk erfaring. AAU's problembaserede projektarbejde giver dig og din gruppe mulighed for et spændende samarbejde med virksomheder og organisationer. Du kan derudover tage et studiejob, lave frivilligt arbejde eller tage i praktik i Danmark eller udlandet. 

 • +

  Praktik i Danmark

  Under et praktikophold får du som studerende mulighed for at afprøve det, du har lært på dit studie på Aalborg Universitet. 

  Typisk bliver du tilknyttet en relevant, konkret opgave i den virksomhed eller organisation, hvor du er i praktik, og du får indblik i hverdagen på en arbejdsplads. 

  Hos studiernes egen studievejledning kan du få mere at vide om, hvilke muligheder der er for praktik på netop din uddannelse.  

  Hos AAU Karriere kan du deltage i praktikarrangementer og booke en karrierevejledningssamtale, hvor du får hjælp til at søge en praktikplads.

 • +

  Projektorienteret forløb (praktik) i udlandet

  Internationalt kontor kan vejlede om mulighederne for projektorienteret forløb (praktik) i udlandet. Som en del af kandidatoverbygningens studieforløb tilbringer mange studerende 3-6 måneder i projektorienteret forløb (praktik) i udlandet. Alle studerende ved Aalborg Universitet kan komme i et forløb i udlandet, hvis opholdet er en meritgivende del af deres studium. Du kan få hjælp til planlægning af dit ophold hos Internationalt Kontor.
   

  Link til praktikkoordinatorerne på Internationalt Kontor

 • +

  Karrierevejledning

  Hvis du har spørgsmål, der drejer sig om fx job- eller praktiksøgning, står AAU Karriere klar til at hjælpe dig. 

  Som studerende på AAU kan du gratis booke en karrierevejledningssamtale, hvor du kan få vejledning i alt, der drejer sig om job og karriere. 

  Du kan fx få hjælp til: 

  • Ansøgning og cv 
  • At finde praktik og studiejob 
  • At finde ud af, hvilke typer job, du kan søge 
  • At finde ud af, hvad du som nyuddannet kan tilbyde 
  • At sætte ord på dine faglige og personlige kompetencer 

  Book en karrierevejledningssamtale

  AAU Karriere afholder også hvert semester over 20 karrierearrangementer om fx kompetencer, LinkedIn, praktik, jobsamtale og forskellige brancher og arbejdsområder. 

  Se karrierearrangementerne

 • +

  AAU Jobbank

  Aalborg Universitets jobbank, AAU Jobbank, er fyldt med virksomheder, der søger projektsamarbejde, studentermedhjælpere, praktikanter og nyuddannede.  

  Du kan oprette en profil i jobbanken og blive kontaktet af virksomheder, der har brug for én som dig, og du kan også oprette en jobagent, så du får de relevante studiejobs eller praktikstillinger direkte i din mailindbakke så snart de bliver slået op.  

  AAU Jobbank