Tilbud om live-vejledning hos eVejledningen i forbindelse med kvote 2 ansøgninger

eVejledningen har sammensat en række livechat-vejledningstilbud i forbindelse med optagelse på en videregående uddannelse. Du kan læse mere om tilbuddene nedenfor. Vær opmærksom på, at det kun er ganske få bacheloruddannelser på AAU, der kræver motiveret ansøgning.

Lagt online: 01.03.2022

Liveoplæg om kvote 2 og om at skrive motiveret ansøgning

eVejledningen holder en række liveoplæg for ansøgere til kvote 2. Liveoplæggene foregår i et digitalt rum med flere deltagere. En vejleder er til stede med webcam og lyd, mens deltagerne undervejs har mulighed for at stille spørgsmål via en fælleschat.

Tilmeld dig til oplæggene om kvote 2 her

Fra d. 6. februar til d. 13. marts holder eVejledningen ni liveoplæg om at skrive motiveret ansøgning. Første del af oplægget handler om de generelle retningslinjer for den motiverede ansøgning, mens 2. del er en workshop, hvor deltagerne selv får mulighed for at komme på banen og give hinanden input og feedback.
 

Livechat om kvote 2 optagelse åbner 4. marts 2019

Sidste år fik knap 8000 ansøgere hjælp i eVejlednings livechat om ansøgning til de videregående uddannelser.

I år åbner eVejledningen livechatten op til kvote 2 mandag d. 4. marts. Livechatten vil være åben dagligt kl. 9-21 frem til den 15. marts, hvor vi lukker chatten efter ansøgningsfristen kl. 12.

I livechatten kan de vejledningssøgende stille spørgsmål i et fælles chatrum, hvor en vejleder udstyret med webcam og lyd sidder klar til at besvare spørgsmål vedrørende ansøgning og optagelse. Vejlederen har mulighed for at vise Optagelse.dk, når der er spørgsmål til de enkelte felter i ansøgningen – og er i tæt dialog med den tekniske support på Optagelse.dk undervejs.

Alle spørgsmål om optagelsessystemets regler eller om Optagelse.dk er velkomne i livechatten. Du finder livechatten via evejledning.dk eller direkte her: https://uvmdk.adobeconnect.com/livechat
 

åbningstider

E-vejledningen har frem mod ansøgningsfristen udvidede åbningstider. Du kan se åbningstiderne og finde kontakt informationer her.